‘The Masked Singer’: Wat kunnen we verwachten van het nieuwe pak?

Fans van The Masked Singer krijgen vrijdag een grote verrassing te zien. Er zal namelijk een nieuwe figuur meedoen. Het gaat hierbij wel niet om een echte kandidaat, maar om een eenmalig gastoptreden. Hoe dat nieuwe pak er zal uitzien en wie eronder verscholen zit, is uiteraard nog niet geweten.

Vrijdagavond nemen Medusa, Giraf, Zeeduivel, Poppemie en Tik & Tok het tegen elkaar op voor een plaats in de volgende aflevering. Zij zijn echter niet de enigen die zullen optreden.

Op het einde van de vorige aflevering kregen we namelijk al een mysterieuze teaser te zien van een nieuw pak. Het gaat om een roodbruin pelsje, waardoor heel wat mensen al vermoeden dat het zal gaan om een rode panda. Lang was niet duidelijk wat daarvan precies de bedoeling was. VTM had aanvankelijk namelijk aangekondigd dat er maar veertien pakken zouden meedoen en die kennen we ondertussen al allemaal.

Gastoptreden

In een persbericht heeft VTM nu laten weten dat het nieuwe pak een special guest is die maar eenmalig zal optreden in The Masked Singer. In Nederland is dat systeem de voorbije jaren al meermaals toegepast. Zo stonden Gert en Viktor Verhulst daar al eens samen op het podium als Papagaaien. Ook onder andere Guus Meeuwis en Geraldine Kemper waren bij onze noorderburen ooit te zien met een gastoptreden.

De mysterieuze nieuwe zanger zal vrijdag te horen zijn met Song 2 van Blur. Het is aan speurders Ruth Beeckmans, Aaron Blommaert, Tine Embrechts en gastspeurder Jeroom om te achterhalen wie er achter dit nieuwe masker verscholen zit.

Gastspeurder Jeroom

Of Jeroom daarbij een grote hulp zal zijn, valt wel af te wachten. “Ik ben een grote fan van het programma. Wij kijken thuis elke keer. Grote fan van Niels Destadsbader. Of ik kan speuren? Ik ben een hele slechte speurder. Ik heb een probleem met namen – ik kan geen namen onthouden – en gezichten zeggen mij ook niet veel. Ik heb gewoon het geld nodig, zoals de rest van het speurdersteam”, klinkt het bij hem.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...