‘The Masked Singer’: Wie komt uit het pak van Eekhoorn?

In de nieuwe aflevering van The Masked Singer krijgen we twee ontmaskeringen te zien. Aan het begin van de aflevering is het namelijk al meteen tijd voor Eekhoorn om zijn identiteit te verklappen.

The Masked Singer pakte vorige week uit met een opvallende nieuwigheid. Voor het eerst ooit kwam er namelijk een special guest langs, die maar eenmalig zou optreden. Dat optreden – met Song 2 van Blur – kregen we vorige week al te zien. Op de ontmaskering is het wel nog wachten tot vrijdagavond.

Daardoor is er al een hele week gespeculeerd geweest over de identiteit van schattige, maar heldhaftige Eekhoorn. “Deze pluizenstaart kwam op bezoek bij The Masked Singer en heeft de hele week lang alle gesprekken beheerst. Van het kapsalon tot de tandarts, van de speelplaats tot bij de diëtiste. En zelfs Lucie, de directiesecretaresse, was maar met één ding bezig: wie is die Eekhoorn? Dat komen we te weten in het volgende seizoen van The Masked Singer”, zorgt Jens Dendoncker met zijn mopje nog even voor paniek. Gelukkig moeten we niet echt zo lang wachten en komen we aan het begin van de aflevering al te weten wie er onder het masker zit.

Hoofdverdachten?

Dankzij de hints wordt daarbij vooral gekeken naar Kempense wielrenners of andere sporters. Zo valt veelal de naam van Wout van Aert, maar ook onder andere Mathieu van der Poel en Tom Boonen. Op de eerste plaats in de Guessing Game staat dan weer voetballer Toby Alderweireld. Speurder Ruth Becquart gaat dan weer voor Jan Vertonghen. Aaron Blommaert en Boris Van Severen houden het op respectievelijk Wout van Aert en Tom Boonen. Wie krijgt gelijk?

Bekijk hier het fragment uit de aflevering:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM of via VTM GO.

Meer
Lees meer...