‘Thuis’ komt komend seizoen met een eigen podcast ‘Welkom Thuis’

Goed voor de fans van Thuis. De VRT komt dit jaar namelijk met iets nieuws, want de dagelijks soap krijgt een eigen podcast. Daarin zullen superfans Sander Gillis en Cato Peeters telkens de afgelopen week bespreken, terwijl ze ook vooruit blikken naar wat ons staat te wachten.

Het dertigste seizoen van Thuis gaat volgende week van start. Speciaal voor dat jubileumseizoen is er iets extra voor de fans. VRT lanceert namelijk de podcast Welkom Thuis. Die podcast zal gepresenteerd door Sander Gillis en Cato Peeters. Zij werken beiden als dj’s voor MNM, zijn een koppel in het echte leven, maar zijn voor ook allebei superfans van Thuis.

Sander Gillis en Cato Peeters

“Ik ben al jaaaaaren trouwe fan van Thuis, en nu mag ik elke week al mijn fantheorieën over Madame Marianne, Britt, Sunny … bespreken met de hele Thuis-community? Dit is een droom!”, klinkt Sander Gillis enthousiast.

“Ik ben opgegroeid met Thuis. Tijdens mijn studententijd was ik die vaste waarde even uit het oog verloren, maar door Sander ben ik weer helemaal hooked. Ik kijk er al naar uit om elke week gezellig over Thuis te babbelen met onze gasten, en vooral: om inside information los te peuteren bij de makers die wij in onze podcast uit de doeken kunnen doen”, vult Cato Peeters aan.

Wekelijkse gast

Sander en Cato zullen wekelijks de gebeurtenissen van de afgelopen afleveringen bespreken. Daarnaast blikken ze uiteraard ook vooruit naar wat we mogen verwachten. Welke verrassende plotwendingen kwamen er op de proppen? Zijn er hints of aanwijzingen die we gemist hebben? En welke scènes lieten de kijker met open mond achter? Wekelijks komt er ook een gast langs. Verwacht je daarbij al maar aan heel wat leden van de cast van Thuis.

Thuis is vanaf maandag 2 september elke weekdag om 20.25 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX. Op zaterdag 7 september kan je luisteren naar de eerste podcast Welkom Thuis.

Meer
Lees meer...