‘Thuis’: Robin Bomans wordt vanaf nu vertolkt door andere acteur

Er staat de kijkers van Thuis vanavond een grote verrassing te wachten. Robin Bomans keert na enkele weken namelijk terug uit Marokko en zal er ineens helemaal anders uitzien. De rol wordt vanaf nu namelijk gespeeld door Kobe Debie.

Met Kim Van Oncen als yogalerares Lyn en binnenkort ook Evelien Van Hamme als kinderpsychiater Anna zijn er dit seizoen al twee nieuwe castleden toegevoegd aan Thuis. Daar komt vanavond nog iemand bij, al gaat het hier wel niet om een nieuw personage.

Robin Bomans

Robin Bomans kende enkele turbulente maanden in Thuis. Zo was er de bedreiging van een drugsbende, de scheiding van zijn vader Tom (Wim Stevens) en stiefmoeder Karin (Kadèr Gurbuz), zijn oma Marianne (Leah Thys) die terechtstaat voor moord, én een schietpartij waarbij Karin levensgevaarlijk gewond raakte.

Om even tot rust te komen trok Robin naar Marokko. Daar hoopte hij even rust te vinden bij zijn halfzus Aïsha (Maya Albert).

Kobe Debie

Maar vanavond, woensdag 9 oktober, keert Robin terug uit Marokko. Daarbij zal hij wel ineens iets ouder zijn en er anders uitzien. De blonde tiener die gespeeld werd door Frits De Ruyter is niet meer. Robin is nu een prille twintiger met bruine krullen die gespeeld wordt door Kobe Debie.

“Als kleinzoon van Frank en Marianne stroomt Thuis toch wel echt door Robin zijn bloed. Het is heerlijk om deze rol te mogen spelen en zo nauw verbonden te zijn aan zo veel personages. Ik heb er zot veel zin in”, blikt Kobe vooruit.

“De eerste draaidagen waren best spannend, het was even zoeken om mijn draai op set te vinden. Maar dankzij de goeie zorgen en de warme ontvangst van mijn fictieve (plus)ouders Wim, Katrien, Kadèr, Bart en de hele crew voel ik mij nu helemaal op mijn gemak”, zegt hij over de eerste maanden op de set van Thuis.

Meer
Lees meer...