Tom Holland bevestigt details ‘Spider-Man 4’, hint naar spannende verhaallijn


In het kort

  • Tom Holland en Zendaya hebben een concept van het script voor Spider-Man 4 gelezen.
  • De schrijvers boeken uitstekende vooruitgang met het verfijnen van het script.
  • Tom Holland blijft optimistisch over de integratie van het project in het bredere MCU.

Tom Holland deelde onlangs aan THR details over de aankomende Spider-Man 4 tijdens een optreden op de Rich Roll Podcast. Hij onthulde dat hij en Zendaya, zijn tegenspeelster en vriendin, een paar weken eerder een concept van het script hadden gelezen. Holland erkende dat het script verder verfijnd moet worden, maar toonde zich enthousiast over het project en zei dat de schrijvers uitstekende vooruitgang boeken.

Holland benadrukte het ingewikkelde proces dat komt kijken bij het ontwikkelen van films binnen het Marvel Cinematic Universe, en benadrukte dat elke film functioneert als onderdeel van een groter, onderling verbonden verhaal. Hij legde uit dat het een grote uitdaging is om het optimale tijdslot te vinden voor Spider-Man 4, zodat het naadloos aansluit op het bredere bioscoopuniversum. Ondanks deze hindernis blijft Holland optimistisch en wijst hij op het getalenteerde team dat is samengesteld voor de film en hun duidelijke visie.

De visie van het creatieve team

Hij bevestigde dat het creatieve team al een pitch en eerste opzet heeft ontwikkeld, die hij en Zendaya veelbelovend vonden. Hij beschreef het lezen van het script als een stimulerende ervaring en vergeleek het zelfs met het rondstuiteren in hun woonkamer van opwinding. Hoewel hij erkende dat er nog wat aanpassingen nodig zijn, gaf Holland een sterk gevoel van anticipatie op het potentieel van de film.

Tom Hollands toewijding aan Spider-Man

Holland speelde Peter Parker/Spider-Man in drie op zichzelf staande films naast Zendaya’s MJ: Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home en Spider-Man: No Way Home. Hij is ook verschenen in verschillende andere Marvel-films, waaronder Avengers: Endgame en Avengers: Infinity War.

Vorig jaar gaf Holland aan Collider aan dat hij bereid was om de rol opnieuw te spelen, maar alleen als de verhaallijn het personage op de juiste manier eer aandoet. Hij gaf aan zeer toegewijd te zijn aan het beschermen van de nalatenschap van Spider-Man en benadrukte dat toekomstige afleveringen zouden moeten voldoen aan de hoge standaarden van eerdere films.

Meer
Lees meer...