Left Right
scrollTop top

Topjob: in de zetel hangen, tv kijken, eten én 500 euro verdienen!


Topjob: in de zetel hangen, tv kijken, eten én 500 euro verdienen!

Ben je liever lui dan moe? Maar heb je toch wat geld nodig om te overleven? Zoek niet verder! Als je onderbroekentester voor het Nederlandse merk Pockies wordt, verdien je 500 euro om helemaal niets te doen. Toch net iets leuker dan een vakantiejob in ploeg in de fabriek, denken wij!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe job, maar ben je soms een beetje lui? Wij hebben misschien wel een oplossing voor jou, die nét dat tikkeltje beter is dan je vakantiejob in de lokale supermarkt of die waarbij je om vier uur moet opstaan om een hele dag deksels op dozen te leggen aan de band in de fabriek. Het Nederlandse onderbroekenmerk Pockies wéét dat dat helemaal niet is wat jongeren willen doen en komt met de ideale bijverdienste: onderbroekentester!

In de zetel hangen, tv kijken en eten

Wat moet je doen om 500 euro te verdienen? Helemaal niets! (Echt, ‘tobjob’ is een understatement.) Het merk zoekt een Vlaming die “geen initiatief neemt”, “geen teamplayer is” en “niet gemotiveerd is” om haar ondergoed uit te testen. Wat wil het? Iemand die vier uur lang in de zetel hangt, tv kijkt, eet, maar toch “enige kennis van het alfabet” heeft. Op het einde moet je namelijk een vragenlijst invullen, want de vacature heeft een reden. Pockies wil weten wat Vlamingen over haar ondergoed denken.

Zo lui mogelijk, alsjeblieft

“Je hebt een hekel aan werk, opstaan en broeken dragen”, schrijft Pockies op haar website. Dat is dan ook precies wat het onderbroekenmerk zoekt. “Het is van belang dat de onderbroekentester zo lui mogelijk is. Dan krijgen we de beste resultaten”, legt oprichter Michiel Dicker uit. Tenzij je liever gaat poetsen in een ziekenhuis, met mooie klompjes in de supermarkt rekken aanvult, honden uitlaat of een heel jaar lang gaat babysitten, is deze job écht iets voor jou.

Dus, couch potatoes, ga niet aan een veel te laag loon werken als koerier, maar blijf lekker nog wat liggen. Solliciteren voor de job als onderbroekentester doe je – hoe kan het ook anders? – vanuit je luie zetel via de website van Pockies. De vacature gaat online op 16 april en blijft een week open tot 23 april.

In de zetel zitten is belangrijk voor Pockies en dat toont het bedrijf ook in haar reclame:

Pexels

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396