‘TRAFIK!’ van Joost Klein en Käärijä krijgt videoclip

De Nederlandse zanger Joost Klein en de Finse zanger Käärijä hebben de videoclip voor hun samenwerking TRAFIK! op de wereld losgelaten. In de clip zijn de twee zangers te zien in – jawel – het verkeer.

In de aanloop naar het Eurovisiesongfestival verscheen de Finse Käärijä regelmatig in de promo van Joost Klein. Veel fans droomden dan ook van een cameo van de nummer 2 van het Eurovisiesongfestival van 2023 tijdens de act van Joost Klein, maar door de diskwalificatie van de Nederlander zullen we nooit weten of dat een verrassing was die Joost nog uit z’n mouw ging schudden in de finale. De twee opvallende zangers kunnen het wel goed met elkaar vinden en dat heeft nu een samenwerking opgeleverd.

TRAFIK!

Joost Klein en Käärijä bundelden hun krachten voor het nummer TRAFIK!. Na enkele teasers vorige week verscheen het nummer op vrijdag op de streamingplatforms. Het gaat om een track die perfect aansluit bij het eerdere werk van zowel Käärijä als Joost Klein. In het nummer zingen de twee Engels, Fins en Nederlands.

Ondertussen is ook de videoclip verschenen, waarin we de twee opvallende Eurovisiedeelnemers samen te zien krijgen. We krijgen een tafereel te zien waarbij de twee samen in het verkeer staan en het BEEF-gewijs met elkaar aan de stok krijgen. Het gaat om een chaotische videoclip die zo ook weer helemaal aansluit bij het eerdere werk van zowel Joost Klein als Käärija en het opvallende nummer zelf.

Bekijk hier de videoclip voor TRAFIK!:

Meer
Lees meer...