Viktor en Gert Verhulst krijgen tips voor podcast ‘Vik & Gert’

Vanaf donderdag 26 september kan je luisteren naar de nieuwe Play4-podcast Vik & Gert. Daarin zullen Viktor en Gert Verhulst het hebben over alledaagse dingen, maar dat doen ze natuurlijk op hun unieke manier. In een video krijgen ze nu enkele tips van ervaren podcasters.

Iedereen die De Verhulstjes heeft gezien, weet dat Gert en zijn zoon Viktor een hilarisch duo zijn. Binnenkort krijgen ze ook hun eigen podcast, waarin ze op hun eigenzinnige manier verschillende onderwerpen zullen behandelen. Om zich klaar te stomen voor de start schakelt het duo de hulp in van enkele podcasters.

Vik & Gert

Vanaf donderdag kan je luisteren naar de nieuwe podcast Vik & Gert, waarin Viktor en Gert Verhulst verschillende onderwerpen zullen behandelen. Het wordt hun eerste eigen podcast, waardoor ze dus nog enkele tips kunnen gebruiken. In een video krijgen we te zien hoe ze tips vragen aan onder andere Marc-Marie Huijbregts, Jaap Reesema en Pieterjan Marchand van Supercontent.

Van Marc-Marie Huijbregts krijgen ze de tip dat ze moeten proberen om ruzie te vermijden. “Want als je het met z’n tweeën doet, is het leuk als het een lang leven heeft.” Viktor en Gert laten gelukkig weten dat de kans dat ze ruzie krijgen heel klein is. “We hebben nog nooit ruzie gemaakt”, vertelt Gert zelfs. Jaap Reesema geeft dan weer de tip dat ze heel open moeten zijn, “ook over hun seksleven”. Daar staat het duo dan weer wat minder voor te springen. “Jaap is te veel geïnteresseerd in ons seksleven”, klinkt het bij Gert. Viktor vermoedt dan weer dat Jaap al enkele glaasjes te veel op heeft. Pieterjan Marchand geeft als laatste zijn advies en zegt dat ze het onderwerp van Gert in Speedo moeten ontwijken. Daarover zijn Viktor en Gert dan weer wat achterdochtig omdat ze denken dat Pieterjan er vooral voor wil zorgen dat zijn podcast Achter de Schermen geen luisteraars verliest.

Of de Speedo van Gert besproken zal worden in de podcast zullen we vanaf donderdag te weten komen want dan verschijnt de eerste aflevering van Vik & Gert.

Bekijk hier de video op Instagram:

Vik & Gert is vanaf donderdag 26 september te beluisteren op alle podcastapps en via GoPlay.

Meer
Lees meer...