VTM lost trailer én releasedatum voor nieuwe fictiereeks ‘Sterregem’

VTM heeft met een trailer de releasedatum gelost voor de nieuwe fictiereeks Sterregem. Het gaat om een reeks waarin acteurs in de huid zullen kruipen van bekende Vlamingen die samen in één dorp wonen. De reeks zal vanaf later deze maand te zien zijn op VTM en VTM GO.

Vanaf woensdag 16 oktober kan je op VTM en VTM GO kijken naar een gloednieuw comedyprogramma. Daarvoor grijpt de zender terug naar een van z’n succesformules: Tegen de Sterren Op. In Sterregem zullen we namelijk opnieuw imitaties te zien krijgen van verschillende Vlaamse sterren, maar deze keer zullen die allemaal samen in één dorp wonen.

Sterregem

Sterregem speelt zich af in het fictieve dorp Sterregem, waarin de grootste sterren uit de Vlaamse showbizz samenwonen zonder pottenkijkers. Nu ja: tot nu. Want VTM komt binnenkijken in het dorp. We zullen te zien krijgen welke bekende Vlaming de plaats van Dany Verstraeten zal innemen, die nu een “BV-op-pensioen” is. Daarnaast zullen we ook zien hoe Bockie De Repper als nieuwe inwoner van het dorp probeert om z’n draai te vinden tussen bekende buren als CAMILLE, Metejoor en James Cooke en uiteraard zijn ook de Verhulstjes in Sterregem te vinden.

In de reeks zullen we heel wat acteurs uit Tegen De Sterren Op aan het werk zien. Het gaat daarbij om Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel, Tine Embrechts, Clara Cleymans, Nathalie Meskens, Walter Baele, Chris Van Espen en Ivan Pecnik. Daarnaast zal er ook nieuw talent zijn intrede doen in het genre met Lisa Gerlo, Juan Gerlo, Robbe Boons en Milan Meert. En ook Dany Verstraeten zal van de partij zijn. Hij speelt – zoals we in de trailer al kunnen zien – gewoon zichzelf.

Bekijk hier de trailer voor Sterregem:

Sterregem is vanaf woensdag 16 oktober te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...