Docureeks ‘Worst Ex Ever’ staat nu op Netflix

Vanaf nu kan je kijken naar de nieuwe docureeks Worst Ex Ever. Daarin zullen we vier verhalen volgen van exen die het leven van hun voormalige partner verwoestten. De reeks is gemaakt door het team achter het populaire Worst Roommate Ever dat onlangs een tweede seizoen kreeg.

Geweldig nieuws voor de fans van Worst Roommate Ever, want vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuwe gelijkaardige reeks. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we in Worst Ex Ever niet meer kijken naar de ergste roommates, maar wel naar de ergste exen.

Worst Ex Ever

In Worst Ex Ever zullen we dus verschillende verhalen te horen krijgen over vreselijke exen. En dan gaat het niet gewoon om die vervelende ex die je in een dronken bui nog stuurt dat hij, zij of die je ongelooflijk mist. Maar als we de trailer mogen geloven, gaat het er allemaal toch iets heftiger aan toe. Zo horen we al zaken van misbruik, krijgen we te zien hoe iemand op een brancard uit een huis wordt gehaald en zien we een kamer vol bloedspetters. In totaal zullen we in het eerste seizoen vier verhalen te horen krijgen over verschillende vreselijke exen.

“Na het succes van Worst Roomate Ever vroegen we ons af: ‘wat kan de nieuwe serie zijn voor deze franchise?’ We hadden allemaal hetzelfde gevoel: ‘wat is herkenbaarder dan exen?’”, vertelt Gretchen Palek, hoofd alternatieve TV-programmatie van productiehuis Blumhouse TV aan Variety.

Het eerste seizoen van de docureeks is vanaf nu te vinden op Netflix. Het gaat om vier afleveringen die telkens een andere zaak behandelen. Net zoals bij Worst Roommate Ever zullen echte beelden en interviews afgewisseld worden met animaties.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...