Xander De Rycke neemt wraak op James Cooke na ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is deze week van start gegaan. Daarin zagen we hoe de eerste drie kandidaten het tegen elkaar opnamen. Een van die drie kandidaten was comedian Xander De Rycke. Hoewel hij na één aflevering al afscheid moest nemen, breidde hij er deze ochtend toch nog een klein vervolg aan.

Xander De Rycke heeft wraak genomen op James Cooke. Tijdens de uitzending van De Slimste Mens ter Wereld hadden de twee het duidelijk op elkaar gemunt. James kwam namelijk al vaak voor in de comedyshows van Xander en daarvoor wou hij de comedian terugpakken. Dat deed hij uiteindelijk in de vorm van een bezoekje aan Xanders huis, vrouw en kind. Maar dat bleef niet zonder gevolgen.

James vs. Xander

Deze ochtend kwam Xander De Rycke met een antwoord. Hij postte uit het niets een resem foto’s van zichzelf met Dorian Liveyns, de man van James Cooke. Daarvoor ging hij all in, want samen met Dorian deed hij de volledige fotoreportage van James’ trouw na.

“Mijn liefste Dorian, in uw vorige relatie moest je gedwongen op de achtergrond blijven terwijl uw man naar Saint-Tropez trok met één van zijn rijke vriendjes. Dat je wou trouwen op dezelfde locatie en ik zijn kostuum aan moest, vergeef ik je graag. Je bent nu veilig bij mij waar je kan openbloeien als de getalenteerde bloem die je bent. Op vele mooie jaren. PS: Schaakmat James.”

Bekijk de post hier:

Meer
Lees meer...