Zayn kondigt eerste solotour aan en moet al meteen extra concerten inlassen

Zayn, die tot 2015 deel uitmaakte van de boyband One Direction, heeft zijn allereerste solotournee aangekondigd. Voorlopig zal hij daarbij enkel te zien zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Maar de tickets verkochten alvast als zoete broodjes, waardoor er al meteen extra concerten ingelast moesten worden. Deze populariteit kan er dus mogelijk ook voor zorgen dat hij zijn tour zal uitbreiden naar het Europese vasteland.

Fans van Zayn Malik kunnen hem vanaf volgende maand eindelijk solo aan het werk zien. Hij heeft namelijk zijn eerste tour aangekondigd sinds hij One Direction verliet om zich te focussen op zijn solocarrière.

‘Stairway to the Sky’-tour

De afgelopen dagen was Zayn al volop spoilers aan het delen. Daarbij telde hij steeds af naar een datum die ondertussen zo’n 30 dagen in de toekomst ligt. Maar lang wisten we niet waar hij precies naar aftelde. Eerder deze week maakte hij dan eindelijk bekend wat er volgende maand zou gebeuren. Het gaat om de eerste solotour van Zayn.

Voorlopig zal de tour enkel te zien zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Oorspronkelijk ging het om elf stops. Het eerste concert zal doorgaan op woensdag 23 oktober in San Francisco, op de dag waar Zayn naar aftelde. Vervolgens zal hij ook te zien zijn in Las Vegas op vrijdag 25 oktober, Los Angeles op zondag 27 oktober, Washington, DC op woensdag 30 oktober en New York op zaterdag 2 november. Vanaf eind november is het Verenigd Koninkrijk dan aan de beurt met concerten in Edinburgh op woensdag 20 november, Leeds op zaterdag 23 november, Manchester op zondag 24 november, Londen op dinsdag 26 november, Wolverhampton op vrijdag 29 november en Newcastle op dinsdag 3 december.

Doordat de tickets voor deze eerste data al meteen de deur uitvlogen, voegde Zayn al extra data toe aan de tour. Het gaat om extra shows in Los Angeles op maandag 28 oktober, New York op zondag 3 november, Edinburgh op donderdag 21 november, Londen op woensdag 27 november, Leeds op maandag 2 december en Manchester op zaterdag 30 november én woensdag 4 december. Het is nog niet geweten of Zayn ook optredens plant op het Europese vasteland, maar het succes van deze eerste data zou hem mogelijk kunnen overtuigen.

Bekijk hier de aankondiging van de tour:

Meer
Lees meer...