Zayn lost nieuw nummer ‘What I Am’

Zayn Malik heeft een nieuw solonummer op de wereld loslaten. De nieuwe single, die de naam What I Am kreeg, is de eerste track van het komende album van Zayn ‘Room Under The Stairs’. Het wordt zijn vierde album als soloartiest, sinds hij in 2015 de boyband One Direction verliet.

Het is een hoogdag voor fans van Zayn, want de zanger heeft een nieuw nummer gelost. Het gaat om het eerste nieuwe solonummer van Zayn sinds Love Like This dat verscheen op 21 juli 2023. In januari verscheen wel nog het nummer Tu Hai Kahan van de Pakistaanse band AUR met Zayn als featuring artist.

What I Am

Recent deelde Zayn zijn eerste teaser voor zijn nieuwe album, waarvan we ondertussen ook de naam kennen. ‘Room Under The Stairs’ verschijnt op 17 mei 2024. Zayn liet al weten dat het een persoonlijk album wordt waar hij helemaal in z’n eentje aan werkte. Op die manier wil hij de luisteraars laten weten wie hij écht is. “Ik denk dat de intentie achter dit album is om luisteraars meer inzicht te geven in wie ik ben als persoon. Mijn ambities, mijn angsten. Ik wil dat ze daar een connectie mee voelen”, klonk het in de eerste teaser.

Het eerste resultaat daarvan is nu verschenen in de vorm van de single What I Am. Het gaat om een ballade, waarin de stem van Zayn centraal staat. What I Am gaat over hoe hij beseft dat hij een relatie verpest heeft, maar een nieuwe kans vraagt. “If I told you I loved you, would you say that it’s fucked up? If I told you they’re flyin’, would you say that you looked up? Don’t take me for what I’m sayin’. Just take me for what I am. ‘Cause this is where I’m stayin’, my two feet are in the sand.”

What I Am is de eerste single van ‘Room Under The Stairs’, het vierde studioalbum van Zayn. De rest van het album zal verschijnen op vrijdag 17 mei.

Bekijk hier de officiële lyric video voor What I Am:

Meer
Lees meer...