Zayn deelt eerste teaser voor zijn nieuwe album: “Persoonlijk en rauw”

Zayn komt binnenkort met een nieuw album en daarvoor heeft hij nu de eerste teaser gelost. In de teaser komen we te weten dat het een persoonlijk album zal worden, waaraan Zayn volledig in zijn eentje werkte. “Ik wilde niet dat er iemand tussen mij en de muziek stond of tussen mij en de mensen die naar de muziek luisteren.”

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort verschijnt het nieuwe album van Zayn Malik. De zanger heeft nu een eerste teaser voor dat album gelost, in de vorm van een video met beelden uit het dagelijkse leven van Zayn en al een eerste voorsmaakje van een nummer.

Zayn

Eerder dit jaar maakte Zayn Malik zijn eerste publieke verschijning in meer dan twee jaar tijd. De zanger verscheen toen op de rode loper van enkele shows op Paris Fashion Week. Enkele weken later was Zayn ook te horen op het nummer Tu Hai Kahan van de Pakistaanse band AUR. Daardoor hoopten fans dat de Brit snel nieuw solowerk zou droppen. En dat lijkt nu het geval te gaan worden. Met een video op Instagram heeft Zayn Malik officieel zijn vierde soloalbum aangekondigd. Na ‘Mind of Mine’ (2016), ‘Icarus Falls’ (2018) en ‘Nobody Is Listening’ (2021), zal er dit jaar dus nog een album van de Britse zanger verschijnen.

In de teaser komen we nog niet te weten hoe het album zal heten. Wel horen we Zayn vertellen dat het gaat om een heel persoonlijk album. “Ik denk dat de intentie achter dit album is om luisteraars meer inzicht te geven in wie ik ben als persoon. Mijn ambities, mijn angsten. Ik wil dat ze daar een connectie mee voelen. Da’s waarom het zo rauw is.” Zayn werkte ook helemaal alleen aan het album. “Ik ben de enige die aan dit album geschreven heeft. Ik wilde niet dat er iemand tussen mij en de muziek stond of tussen mij en de mensen die naar de muziek luisteren.”

Op het einde van de video horen we al een klein stukje uit een nummer. Daarin zingt Zayn: “If I told you I loved you, would you say that it’s fucked up?” Voorlopig is het nog niet geweten hoe het album zal heten en wanneer het zal verschijnen. Je kan het album wel al pre-saven op Spotify of pre-adden op Apple Music.

Bekijk hier de eerste teaser voor het komende album van Zayn:

Meer
Lees meer...