Zayn verschijnt na lange tijd opnieuw op rode loper … en er rijdt een auto over z’n voet

Op dit moment is Paris Fashion Week volop aan de gang. Een opvallende gast daarbij is zanger Zayn, die vroeger deel uitmaakte van de boyband One Direction. Hij houdt zich de laatste jaren op de achtergrond en verscheen nu voor het eerst in jaren nog eens voor de camera’s. Er was geen gebrek aan interesse in de zanger, waarbij het in de chaos tot een pijnlijk incident kwam.

Zayn Malik maakte van 2010 tot 2015 deel uit van de Britse boyband One Direction. In maart 2015 was hij het eerste lid dat besloot om de groep te verlaten. Later datzelfde jaar ging de pauze van One Direction in. Sindsdien bracht hij drie soloalbums uit, maar sinds 2021 blijft Zayn eerder uit de schijnwerpers. Tot nu en het werd een passage die de zanger wellicht niet snel zal vergeten.

Paris Fashion Week

Zayn was dit weekend te gast bij de modeshow van Kenzo. Hij werd daar meteen de ster van de avond en foto’s en video’s van de zanger gingen de wereld rond. Voor de gelegenheid had Zayn zich ook z’n succeskapsel uit z’n One Direction-dagen, een kuif met geblondeerde punten, opnieuw aangemeten.

Aan aandacht voor de zanger was er dus geen gebrek. Dat was ook te zien in een video die viraal ging. In die video is namelijk te zien hoe in de chaos rond de zanger een auto over z’n voet lijkt te rijden. We zien hoe een auto de menigte passeert, waarna Zayn met een verkrampte blik naar z’n voet lijkt te grijpen.

Bekijk hier de bewuste video:

“Mijn voet is oké”

Later die avond deelde Zayn een post op Instagram met enkele foto’s van de avond. Op de eerste foto is hij zelf te zien en de tweede foto nam Zayn tijdens de modeshow van Kenzo. Maar het is vooral de derde foto die interessant is.

Op die derde foto is namelijk de schoen te zien die Zayn die avond droeg. Daarop is de afdruk van een autoband duidelijk te zien. Maar Zayn gebruikte dit vooral om de kwaliteit van de schoenen van Kenzo in de verf te zetten. “Kenzo, bedankt voor de geweldige show. Mijn voet is oké! Met dank aan mijn geweldig gemaakte schoenen.”

Zayn trok er zich ook niet te veel van aan, want de volgende dag verscheen hij nog twee keer op de rode loper voor modeshows van Loewe en Valentino.

Bekijk hier de post van Zayn op instagram:

Meer
Lees meer...