Zayn lost eerste teaser voor nieuw werk

Zayn haalde onlangs zijn volledige Instagrampagina leeg, wat in poptermen betekent dat er nieuw werk van de zanger aankomt. Daarvan heeft het voormalige lid van One Direction nu de eerste teaser gelost.

Zayn komt binnenkort met nieuw werk. Het zal zijn eerste muziek worden sinds het album ‘Nobody is Listening’ dat verscheen op 15 januari 2021, zo’n anderhalf jaar geleden dus. Het is nog niet duidelijk of het al meteen om een volledig album zal gaan of voorlopig enkel om een single.

Zayn

Enkele dagen verwijderde Zayn Malik al zijn posts van Instagram. Niet veel later verscheen er één post: een video van acht seconden. In de video is te zien hoe Zayn met een helm aan op een brommer stapt en zich klaarmaakt om te vertrekken. Muziek krijgen we voorlopig dus nog niet te horen. Op Twitter deelde Zayn ook al een link om zijn nieuwe werk te presaven op Spotify en Apple Music.

Het gaat om het eerste officiële werk van Zayn in meer dan een jaar tijd. Vorig jaar loste de zanger wel nog drie nummers via Dropbox. Recent tekende Zayn een nieuwe record deal met het label Mercury Records. Onder dat label zitten ook Post Malone, Bo Burnham en Hailee Steinfeld.

Voorlopig is het nog niet geweten wanneer we de nieuwe muziek van Zayn mogen verwachten, maar aangezien er al een presave-link is, zal het waarschijnlijk voor heel binnenkort zijn.

Bekijk hier de video van Zayn op Instagram:

Meer
Lees meer...