Zayn haalt fel uit naar de Grammy’s: “Volgend jaar stuur ik jullie een mandje snoep”

Dit weekend worden de Grammy Awards uitgenodigd. Veel artiesten tekenen daarbij present. Maar Zayn Malik zal daar niet bij zijn. De zanger kreeg geen nominatie en zal ook niet optreden op de Grammy’s. Maar het lijkt er niet op dat hij er graag bij had willen zijn.

F*ck de Grammy’s en iedereen die ermee te maken heeft”, schrijft Zayn op Twitter. De zanger kreeg dit jaar geen enkele nominatie en hij heeft zo z’n vermoedens waarom dat is.

“Mandje snoep”

In z’n tweet verwijst Zayn naar vriendjespolitiek bij de Grammy’s. “Tenzij je hun handen schudt en cadeautjes opstuurt, kom je niet in aanmerking voor een nominatie”, schrijft hij. “Volgend jaar zal ik je een mandje met snoep sturen”, voegt hij nog toe aan z’n boodschap.

The Weeknd

Zayn is lang niet de eerste artiest die uithaalt naar de Grammy’s. Meteen na de bekendmaking van de genomineerden reageerde The Weeknd al fel op Twitter. Ook hij kreeg geen enkele nominatie. Dat terwijl zijn album ‘After Hours’ het derde meest verkochte album was in de Verenigde Staten in 2020 en zijn nummer Blinding Lights meer dan 40 weken in de top 10 van de Billboard Hot 100 te vinden was.

In een tweet sprak The Weeknd zich toen al uit tegen de Grammy’s. “De Grammy’s blijven corrupt”, zo schreef hij. “Jullie zijn mij, mijn fans en de muziekindustrie transparantie verschuldigd.”

Meer
Lees meer...