Left Right
scrollTop top

Zayn lost nieuw nummer ‘Vibez’ en bevestigt nieuw album op 15 januari


Zayn Vibez
© YouTube

Zayn Malik, ooit nog een vijfde van One Direction, komt volgende week, op vrijdag 15 januari, met een nieuw album. Van dat album heeft hij nu al een klein voorsmaakje gelost in de vorm van het nummer Vibez, dat net zoals Better dat in september verscheen, op het album te vinden zal zijn.

Fans van Zayn omcirkelen maar beter vrijdag 15 januari in hun gloednieuwe agenda. Want de zanger komt op die datum met een zijn volgende album. Het wordt zijn eerste album sinds ‘Icarus Falls’ dat eind 2018 verscheen en ook het eerste album van Zayn sinds hij in september papa werd.

Vibez

Zayn kondigde donderdag aan dat er “morgen” iets zou komen. Toen lekte al snel uit dat dat het nieuwe nummer Vibez zou zijn. En inderdaad vandaag is het nummer Vibez daar. Zayn lanceerde het nummer via verschillende platforms met een foto waarin hij (met blonde coiffure) in een auto zit met de nummerplaat VIBEZ.

Voorlopig heeft Vibez dus nog geen videoclip gekregen, maar die mogen we misschien wel verwachten samen met de release van het album op 15 januari 2021.

Beluister hier het nummer Vibez:

Album ‘Nobody Is Listening’

Vibez past opnieuw perfect in het muzikale genre van Zayn. Het is een dromerig R&B-nummer, waarin hij zijn vocale sterkte helemaal tot uiting kan laten komen. We mogen dus meer van hetzelfde verwachten voor het nieuwe album van Zayn dat volgende week, op vrijdag 15 januari, zal verschijnen.

Op dat album zullen we 11 nummers kunnen vinden, waaronder dus al zeker Vibez, maar ook het nummer Better, dat Zayn in september uitbracht staat nog niet op een album. Daardoor mogen we het dus ook op het album ‘Nobody Is Listening’ verwachten. En wij weten nu al dat er zeker wel iemand zal luisteren naar dat album.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…