Left Right
scrollTop top

Zayn komt op 15 januari met nieuw album


Zayn
© Isopix

Zayn komt volgende week vrijdag, op 15 januari 2021, met een volledig nieuw album. Om zijn fans warm te maken voor dat album komt hij op vrijdag 8 januari al met een nieuw nummer: Vibez.

Met een korte video op Twitter teaset Zayn de release van een nieuwe single. Die zou de komst van een nieuw album inleiden, dat volgende week verschijnt.

Vibez

Volgens PopCrave komt Zayn morgen, op vrijdag 8 januari, met de single Vibez, die ook meteen voorzien zal zijn van een videoclip. In de teaser die Zayn deelde op Twitter krijgen we dat nummer al een (heel klein) beetje te horen. Het fragment begint met een zwart beeld met het woord ‘Tomorrow‘. Op het einde van het fragment wordt duidelijk dat het een gordijn is, dat op het einde omhoog gaat.

Vibez wordt het eerste nummer dat Zayn uitbrengt sinds het nummer Better dat hij op 25 september op de wereld losliet. Hij deed dat amper een dag nadat hij en zijn vriendin Gigi Hadid bekend maakten dat hun dochtertje geboren was.

‘Nobody Is Listening’

Vibez zal te vinden zijn op het album ‘Nobody Is Listening’, dat volgende week, op vrijdag 15 januari, zal verschijnen. Op dat album zullen in totaal 11 nummers staan. Naast Vibez zal ook Better daarbij zijn, net zoals nog eens negen gloednieuwe nummers.

Het wordt het eerste album van Zayn sinds uit en ook het eerste album sinds de geboorte van Zayns dochtertje met zijn vriendin en topmodel Gigi Hadid. De naam van de baby kennen we nog steeds niet, maar we kregen de baby wel al (gedeeltelijk) te zien.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779