Zayn geeft One Direction-fans met nieuwe video opnieuw hoop op reünie

Het is op dit moment 12 jaar geleden dat Zayn, Harry, Louis, Niall en Liam deelnamen aan The X Factor UK en daar One Direction werden. Ondertussen zijn de vijf leden solo, maar ze zijn hun roots duidelijk nog niet verloren. Zo zingt Zayn in een nieuwe video een nummer van One Direction.

Zayn Malik heeft fans van One Direction opnieuw hoop gegeven voor een reünie van de volledige groep. In een nieuwe video zingt Zayn namelijk opnieuw een stukje uit een nummer van de groep. Zo lijkt het erop dat de zanger, die de groep als eerste verliet, toch zou open staan voor een reünie.

Night Changes

In de video, die Zayn deelde op Instagram, zingt hij een stuk uit het nummer Night Changes. Dat nummer verscheen in 2014 en was de laatste single waarop Zayn Malik te horen was als lid van de groep voor zijn vertrek in maart 2015. Nadien deed One Direction nog enkele maanden verder met vier leden tot ze eind 2015 hun hiatus aankondigden.

Sindsdien werkten alle leden hun solocarrière uit. In de afgelopen jaren lieten de leden van de groep zich verschillende keren negatief uit over elkaar, waardoor fans vreesden dat er nooit een reünie zou komen. Maar het is nu al de tweede keer in enkele maanden tijd dat Zayn een nummer van One Direction zingt op Instagram. In juni zong hij zo al een stukje uit You And I. Daardoor beginnen fans te hopen dat Zayn toch open zou staan voor een reünie met de vijf originele leden van de boyband.

Bekijk de video van Zayn hier:

Meer
Lees meer...