Zayn Malik praat over One Direction in eerste interview in lange tijd: “We waren elkaar beu”

Zanger Zayn Malik is terug van even weggeweest. De zanger was te gast in de podcast Call Her Daddy en vertelde daarin onder andere over het vaderschap, zijn nieuwe muziek én One Direction. Over dat laatste vertelt hij vooral over hoe zwaar die tijden soms waren.

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat zanger Zayn Malik nog een interview gaf. Iedereen keek dan ook halsreikend uit naar het interview dat de 30-jarige zanger zou geven. In de nieuwste aflevering van Call Her Daddy praat hij dan ook over hoe hij die voorbije jaren heeft beleefd.

Malik stapte in 2015 uit de boyband One Direction en begon daarna aan een solocarrière. Na enkele hitjes verdween hij weer even van de radar. Twee jaar geleden kreeg hij samen met Gigi Hadid een dochter, Khai.

Zayn Malik

De carrière van Zayn Malik ging in 2010 van start toen hij auditie deed voor X Factor UK. Daar raakte hij in eerste instantie door de audities, maar uiteindelijk werd hij door Simon Cowell aan een boyband toegevoegd. Samen met Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne kwam hij in One Direction terecht. En hoewel ze de wedstrijd niet wonnen, ging het nadien als een sneltrein.

Samen met One Direction bracht Malik vier albums uit, maar in 2015 verliet hij de band. Of daar een directe aanleiding voor was of de zanger gewoon besloot dat het genoeg was, is nog altijd niet geweten. In 2016 kwam hij met zijn eerste eigen single PILLOWTALK en ook zijn eerste album volgde dat jaar. Ondertussen heeft hij al heel wat eigen werk op zijn naam staan.

“Elkaar beu”

Maar hoewel hij dus al heel wat muziek heeft gemaakt, bleven de interviews uit. Daar kwam nu eindelijk verandering in. In Call Her Daddy vertelde hij zo onder andere over hoe hij een voorbeeld wil zijn voor zijn dochter en dat hij bezig is met nieuwe muziek. Maar ook zijn exit uit One Direction speelde een rol. Net als Liam Payne vorig jaar, deed ook Zayn zijn boekje open.

“Ik wil er niet te veel over kwijt, maar er speelde van alles”, zei hij. “Mensen deden bepaalde dingen, bepaalde contracten werden niet getekend … Ik wist dat er iets aan de hand was.” Daarnaast vertelt hij ook over hoe de leden elkaar beu waren. “We zijn vijf jaar lang elke dag bij elkaar geweest, natuurlijk waren we elkaar zat”, ging hij verder. “Ik werd ook zo hard in een bepaalde rol geduwd.” Ondertussen kijkt Malik wel positief terug op zijn avontuur bij de band.

Bekijk het interview hier:

Meer
Lees meer...