‘Next in Fashion’ krijgt tweede seizoen met nieuwe presentatrice Gigi Hadid

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van Next in Fashion op Netflix. Het ging om Netflix’ eigen versie van het populaire Project Runway, waarin verschillende modeontwerpers het tegen elkaar opnemen. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door modeontwerper en stylist Tan France en topmodel Alexa Chung. Die laatste wordt voor het tweede seizoen vervangen door Gigi Hadid.

Geweldig nieuws voor modefans, want er komt dan toch een tweede seizoen van Next in Fashion. In juni 2020, ongeveer een half jaar nadat het eerste seizoen verscheen, werd de reeks gecanceld door Netflix. Maar nu wordt het modeprogramma dus toch opgepikt voor een tweede seizoen. Daarbij keert Tan France terug, maar wordt hij bijgestaan door een nieuwe copresentatrice.

Next in Fashion

In Next in Fashion nemen modeontwerpers, afkomstig uit verschillende uithoeken van de wereld, het tegen elkaar op in verschillende opdrachten. Daarbij moeten ze bewijzen dat zij alles in huis hebben om de volgende grote ontwerper te worden. De winnaar van het eerste seizoen ging naar huis met een geldprijs van 250.000 dollar (zo’n 230.000 euro) en mocht een collectie uitbrengen met Net-a-Porter. Het is nog niet geweten of het tweede seizoen dezelfde prijs zal hebben.

Tan France van Queer Eye zal opnieuw te zien zijn als presentator, maar wordt nu bijgestaan door een nieuwe cohost. Topmodel Alexa Chung wordt voor het tweede seizoen namelijk vervangen door een ander topmodel. Het gaat hierbij om niemand minder dan Gigi Hadid. In de trailer is alvast te zien dat Tan en Gigi een hilarisch presentatieduo zullen worden. Ook de ontwerpers en enkele creaties komen al kort in beeld. Het tweede seizoen van Next in Fashion zal vanaf vrijdag 3 maart 2023 te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de teaser voor het tweede seizoen van Next in Fashion:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...