Harry Styles krijgt zeven wassenbeelden in Madame Tussauds

Het gaat hard voor Harry Styles. De Britse zanger is ondertussen nog steeds druk aan het reizen met zijn ‘Love On Tour’, maar toch staat er alweer iets anders te gebeuren. Volgende maand onthult Madame Tussauds namelijk zeven wassenbeelden van de zanger, alle zeven in andere steden. Hoe die er precies zullen uitzien en welke outfits die zullen dragen, is nog niet bekend.

Wie al eens op TikTok scrolt, die vraagt zich wel vaker af of de Britse zanger ooit rust. Al sinds begin vorig jaar lijkt hij elke avond ergens anders op te treden. Zo stond hij vorige maand drie keer in de Amsterdamse Ziggo Dome en verblijdde hij vorige week ook Werchter met zijn komst. Ook de komende maanden is Styles nog op tour.

Maar ondertussen is er ook nog ander nieuws over de zanger. Zo zal hij vanaf 17 juli te bewonderen zijn in zeven verschillende musea van Madame Tussauds.

Harry Styles

In 2010 begon Styles’ carrière bij X Factor UK. Nadat hij auditie deed, werd hij in een groep geplaatst met Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne. Samen kenden ze als One Direction een gigantisch succes. Tot Malik in 2015 de band verliet. Nadien ging het overgebleven viertal nog even door, maar in 2016 ging de band op hiatus. Daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Tijd genoeg dus voor soloprojecten, en dat is ook waar Harry Styles al sinds zijn eerste hit Sign of the Times mee uitblinkt. Hij bracht ondertussen al drie soloalbums uit en kocht wereldwijd verschillende stadions uit met zijn ‘Love on Tour’. Genoeg redenen dus om hem een extra eerbetoon te geven.

Wassenbeeld

Dat eerbetoon komt er nu ook in de vorm van een wassenbeeld. En daarbij gaat het niet om één, maar wel om zeven wassenbeelden. Die zullen te zien zijn bij Madame Tussauds in Amsterdam, Londen, Hollywood, New York, Berlijn, Singapore en Sydney.

Hoe die er precies zullen uitzien en of elk beeld ook dezelfde opvallende outfit zal dragen, krijgen we op 17 juli te zien. Het is overigens niet de eerste keer dat Styles bij Madame Tussauds te zien is, want enkele jaren geleden maakte One Direction ook tijdelijk deel uit van de collectie.

Meer
Lees meer...