Louis Tomlinson reageert op uitspraken Liam Payne over One Direction

Enkele maanden geleden was Liam Payne te gast bij de podcast van Logan Paul. Daar deed hij enkele opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige band One Direction. Nu reageert Louis Tomlinson op die uitspraken, al richt hij z’n aandacht daarbij vooral op presentator Logan Paul.

One Direction ging in 2016 op hiatus. Die pauze heeft voorlopig nog geen einddatum. De vijf originele leden werkten al aan hun solocarrière, waarbij de ene al wat succesvoller is dan de andere. Liam Payne was in mei te gast bij Impaulsive, de podcast van Logan Paul en daar deed hij enkele opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige groepsgenoten.

Liam Payne

In het interview beweerde Liam Payne zo dat hij het belangrijkste lid van One Direction was en dat de groep rond hem gebouwd werd. Daarnaast zei hij ook dat hij de meest succesvolle solocarrière heeft van de vijf leden van de groep. Tot slot haalde Liam ook uit naar Zayn, die de groep begin 2015 – enkele maanden voor de hiatus – verliet. Liam liet daarbij weten dat hij Zayn “geen respectvolle man” vindt en gaf de opvoeding van Zayn als reden daarvoor. Dit schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat omdat Zayn opgroeide in een gezin van immigranten en ook als lid van One Direction vaak te maken kreeg met racisme en ongepaste opmerkingen over zijn afkomst.

Liam reageerde via Twitter op deze heisa, waarbij hij zich verontschuldigde tegenover Zayn. “Ze (Logan Paul en zijn cohosts, red.) spraken over een specifiek incident met Zayn waarop ik reageerde. Maar nu ik ernaar terug luister, besef ik dat ik mijn woorden beter had kunnen kiezen. Ik bedoelde dat er altijd dingen zullen zijn waarover we het niet eens zijn maar dat ik altijd, altijd aan zijn kant zal staan. Dat is familie. Zayn is als een broer voor mij en ik zal hem altijd blijven steunen.” De andere leden van One Direction reageerden nog niet op de uitspraken. Tot nu, want Louis Tomlinson heeft in the Zang Sang Show een vraag gekregen over het incident.

“Ik haat de Paul-broers”

Echt reageren op de uitspraken van Liam Payne doet Louis echter niet. Hij heeft vooral veel te zeggen over de broers Paul. “Welke van die irritante Paul-broers was het?, vraagt hij aan Zach Sang. Die laat hem weten dat het ging om Logan. “Wel, Logan wist precies waar hij mee bezig was en welke knoppen hij indrukte. Dat is alles wat ik onthouden heb van dat interview.”

Hij gaat verder: “Zij (wat Louis omschrijft als ‘die irritante Paul-broer en de rest van de aanwezigen, red.) hebben zoveel verdiend aan dat fragment, alsof ze niet genoeg hadden. Ik haat die f*cking Paul-broers.” Over Liam heeft Louis dus geen slecht woord gezegd.

Bekijk het fragment hier:

Het volledige interview met Louis Tomlinson kan je hier bekijken:

Meer
Lees meer...