Liam Payne reageert na uitspraken over One Direction

Liam Payne was onlangs te gast in Impaulsive, de podcast van Logan Paul. Daar vertelde hij over One Direction en zijn relatie met z’n voormalige bandgenoten. Verschillende uitspraken van de zanger schoten bij fans van One Direction in het verkeerde keelgat. Op Twitter reageert Liam nu op de heisa. Al heeft dat vooral een averechts effect.

Sinds de laatste aflevering van de podcast van Logan Paul verscheen, ligt Liam Payne zwaar onder vuur. De zanger maakte zich namelijk allesbehalve populair bij de fans van One Direction.

Zayn

In de podcast beweert Liam dat hij het belangrijkste lid van One Direction was en dat de groep rond hem gebouwd werd. Daarnaast verklaarde hij ook dat hij de meest succesvolle solocarrière heeft van de vijf leden van de groep. Maar de uitspraken die voor het meeste ophef zorgen, zijn die over Zayn. Liam noemde Zayn zo geen “respectvolle man” en gaf de opvoeding van Zayn als reden daarvoor. Veel mensen vonden dit een heel ongepaste uitspraak omdat Zayn opgroeide in een gezin van immigranten en ook als lid van One Direction vaak te maken kreeg met racisme en ongepaste opmerkingen over zijn afkomst.

Via Twitter reageert Liam nu op de kritiek op de uitspraken over Zayn. “Ik zou normaal niet reageren op dit soort zaken, maar wanneer het over je familie gaat, is het moeilijk om dit gewoon te laten passeren. Ze (Logan Paul en zijn cohosts, red.) spraken over een specifiek incident met Zayn waarop ik reageerde. Maar nu ik ernaar terug luister, besef ik dat ik mijn woorden beter had kunnen kiezen. Ik bedoelde dat er altijd dingen zullen zijn waarover we het niet eens zijn maar dat ik altijd, altijd aan zijn kant zal staan. Dat is familie. Zayn is als een broer voor mij en ik zal hem altijd blijven steunen.

Bekijk hier de volledige aflevering van de podcast van Logan Paul met Liam Payne:

Meer
Lees meer...