Harry Styles post per ongeluk foto in One Direction-shirt: TikTok wordt helemaal gek

Een nieuwe week betekent ook: nieuwe virale video’s op TikTok. En deze keer gaat het over zanger Harry Styles. Hij zette gisteren namelijk heel de wereld op z’n kop met één simpele selfie. Wat het zo speciaal maakte? Het was een shirt van One Direction, de boyband waar Styles tot 2015 deel van uitmaakte.

Het gaat hard voor zanger Harry Styles (29). Wie al eens op TikTok scrolt, die vraagt zich wel vaker af of de Britse zanger ooit rust. Al sinds begin vorig jaar lijkt hij elke avond ergens anders op te treden en ook de komende maanden is Styles op verschillende festivals en in verschillende zalen te zien. Op dit moment is de zanger op tour door Australië.

De weinige vrije momenten die de zanger heeft, brengt hij graag door in de fitness. Daar kwam gisteren bewijs van op Instagram. Styles postte daarop een selfie waarin hij in de fitness te zien was in een wel heel opvallende outfit.

One Direction

Twaalf jaar geleden werd de band One Direction geboren. Dat gebeurde tijdens de liedjeswedstrijd X Factor UK. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne deden in 2010 afzonderlijk auditie, maar kwamen uiteindelijk samen in een boyband terecht. In 2015 ging de band op hiatus, maar daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Ondertussen zijn er al een paar keer geruchten geweest over een eventuele reünie, maar die is er in de pauze van acht jaar nog steeds nooit gekomen. Toch hopen de fans nog op een samenwerking tussen minstens twee van de vijf leden van de boyband.

Verwijderde story

Die hoop werd gisteren door zanger Harry Styles nog eens aangewakkerd. De 29-jarige zanger postte op zijn Instagram Story namelijk een foto van zichzelf in de gym. Dat was op zich niet speciaal, maar de T-shirt die hij droeg was dat wel. Daarop stonden namelijk foto’s van de zanger en zijn ex-collega’s van One Direction. Op het shirt stond ook ‘Up All Night Tour 2012’ te lezen.

De story werd kort nadien al meteen verwijderd. Maar toch gaat die nu nog steeds rond op TikTok. Daar is iedereen er zeker van: de foto was voor de ‘beste vrienden’-story bedoeld. Andere fans zijn er dan weer van overtuigd dat het niet per ongeluk was en dat Styles hint naar een samenwerking met een van zijn ex-collega’s.

Bekijk hier enkele TikToks:

@kristenacarey THIS WAS 100% MEANT FOR HIS CLOSE FRIENDS AND I AM NEVER GETTING OVER IT #harrystyles #hshq #onedirection #1d #onedirectionedits #onedirectionvids #harrystylesedits #harrystylesvids #greenscreen ♬ What Makes You Beautiful – One Direction
@macietpwk i love fruit man #screammovie #greenscreenvideo #greenscreen #harrystyles #onedirection #louistomlinson #zaynmalik #niallhoran #liampayne ♬ As It Was – Harry Styles
Meer
Lees meer...