Zanger Niall Horan hint naar nieuw album op geheimzinnige website

Niall Horan, ex-One Direction, komt heel binnenkort met nieuwe muziek. Dat maakt hij zelf bekend via vage filmpjes op TikTok en Instagram. Zijn laatste nieuwe album dateert ondertussen al van drie jaar geleden en fans vragen al lang naar een vervolg. Een exacte releasedatum is er nog niet, al deelt de Ierse zanger wel al enkele hints.

Binnenkort kunnen we weer nieuwe muziek van zanger Niall Horan verwachten. De voorbije week deelt de Ier namelijk heel wat vage filmpjes op zijn TikTok met een link als onderschrift. Als je die link opzoekt op het internet, kom je op een speciale website terecht. Die telt af naar een nog onbekende datum, waarop we hoogstwaarschijnlijk het nieuwste album van de 29-jarige zanger kunnen verwachten.

Niall Horan

Zanger Niall Horan werd, natuurlijk, vooral bekend door zijn tijd met boyband One Direction. Samen met Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik bracht hij, na een deelname aan X Factor, verschillende albums uit en tourde hij meerdere keren de wereld rond. In 2016 ging de band uit elkaar nadat Malik al in 2015 afscheid nam van de band.

Daarna begon Horan een solocarrière. Die begon met zijn debuutalbum ‘Flicker’. Daarmee ging hij ook op tour. Op 13 maart 2020, ongeveer de dag dat de coronacrisis uitbrak in ons land, kwam hij met zijn tweede album. ‘Heartbreak Weather’ bevatte kleine hits als Nice To Meet Ya en No Judgement. Normaal gezien zou de Ier later ook met dat album, én met special guest Lewis Capaldi, op tour gaan. Maar die tour is er nooit gekomen.

Nieuw album

Enkele maanden geleden maakte Horan via Instagram bekend dat hij in 2023 op heel wat festivals zou staan. Dat was meteen goed nieuws voor de fans, want dat betekende ook dat er nieuwe muziek zat aan te komen. En die muziek is er nu bijna. Althans, als we de cryptische beschrijvingen van de zanger op TikTok en Instagram mogen geloven.

De vele video’s begonnen op 1 januari 2023, waarop Niall een nieuwjaarswens de wereld instuurde. Daarna bleef hij korte stukjes en lyrics uit nieuwe liedjes delen met zijn fans. Uiteindelijk moesten die tot gisteren wachten om meer nieuws te krijgen over wanneer de nieuwe muziek zou uitkomen.

@niallhoran

heavenwontbethesame.com

♬ original sound – Niall Horan

Heaven Won’t Be The Same

Toen verscheen er namelijk een video van de zanger in de auto terwijl hij meezong met zijn nieuwste single. In het bijschrift stond ‘heavenwontbethesame.com‘, dat verwees naar een website. Op die website is een brandende kaars te zien die op een bepaald moment zal opbranden.

Wanneer dat gebeurt, zal het nieuwste album op de streamingdiensten verschijnen. De meeste fans gokken dat dat deze vrijdag (27 januari) al het geval zal zijn.

Bekijk hier de afbeelding die je op de website te zien krijgt:

Bron: Niall Horan / heavenwontbethesame.com
Meer
Lees meer...