Zanger Louis Tomlinson komt met eigen docufilm ‘All of Those Voices’

Leuk nieuws voor de fans van Louis Tomlinson (31). De ex-One Direction-zanger komt binnenkort namelijk met een eigen documentairefilm. Dat maakt Variety bekend. De documentaire zal vanaf 22 maart in selecte cinema’s te zien zijn. Of dat ook bij ons zal zijn, is niet bekend.

Na One Direction: This Is Us uit 2013 zal zanger Louis Tomlinson tien jaar later opnieuw te zien zijn in een documentairefilm. Die docu zal All Of Those Voices heten en een eerlijk beeld schetsen over het leven van Tomlinson vroeger en nu. De regie ligt in handen van Charlie Lightening, die eerder al andere muziekdocumentaires maakte.

Louis Tomlinson

Al sinds 2010, ondertussen dus al 13 jaar geleden, is Louis Tomlinson een bekende naam in de muziekwereld. De zanger uit het Engelse Doncaster deed dat jaar auditie bij X Factor en kwam later bij One Direction terecht. Daar kende hij, zoals iedereen wel weet, een enorm succes tot 2015.

Daarna begon hij een eigen carrière. In 2020 verscheen zijn eerste soloalbum ‘Walls’ en in 2022 volgde zijn tweede album, ‘Faith in the Future’. Daarmee trekt hij in de loop van dit jaar op tour en maakt hij ook op 12 oktober 2023 een tussenstop in het Sportpaleis in Antwerpen.

Docufilm

Ondertussen is de zanger dus ook druk bezig geweest aan zijn eigen film. Die zal volgende maand, op 22 maart, al te zien zijn in enkele bioscopen. In de docufilm All Of Those Voices zal Tomlinson een “echte en ruwe kant” van zichzelf laten zien. “Ik werk hier al jaren aan en ik kijk er zo hard naar uit om het eindelijk met het publiek te delen”, vertelt de zanger. “Mijn fans zijn echt het beste dat ik me ooit kon wensen en ik wilde hen dit eerlijke verhaal geven. In mijn eigen woorden.”

Meer
Lees meer...