Louis Tomlinson komt met nieuwe tour naar België

De Britse zanger Louis Tomlinson heeft de stops van de Europese tak van zijn nieuwe ‘Faith in the Future’-tour aangekondigd. Daarbij zal de zanger ook halt houden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het concert gaat door binnen bijna exact één jaar, op donderdag 12 oktober 2023.

Louis Tomlinson, die tot 2015 een van de vijf leden van One Direction was, heeft ondertussen een succesvolle solocarrière. In 2020 verscheen zijn eerste soloalbum ‘Walls’ en volgende maand is het al de beurt aan zijn tweede album. En met dat album trekt hij ook op wereldtournee.

‘Faith in the Future’-tour

Louis Tomlinson zal op 11 november 2022 zijn nieuwe album, ‘Faith in the Future’, op de wereld loslaten. Voor dat album lanceerde hij vandaag, op vrijdag 14 oktober 2022, zijn eerste single Out Of My System. Het gaat om een nummer met invloeden uit rock, waarmee hij dus al meteen de toon zet voor het album.

Het nieuwe album krijgt ook meteen een tour. Bij de aankondiging van de tour laat de zanger ook al weten dat hij “de tour altijd in z’n achterhoofd hield tijdens het schrijven van de nummers voor zijn nieuwe album”. De ‘Faith in the Future’-tour wordt op 29 augustus 2023 afgetrapt in het Duitse Hamburg, waarna Louis Tomlinson bijna heel Europa doorreist. Hij eindigt de tour met zeven concerten in zijn thuisland, het Verenigd Koninkrijk, in november. Voorlopig zijn er enkel Europese stops bekend, maar aangezien het gaat om een wereldtournee zullen er waarschijnlijk ook nog shows in andere continenten aan de tour worden toegevoegd.

Tickets

Dit jaar stond Louis Tomlinson ook al in Antwerpen. Toen was hij te zien in de Lotto Arena, maar volgend jaar zal hij dus in het grotere Sportpaleis staan. De Live Nation-presale gaat van start op woensdag 19 oktober om 10 uur. De algemene voorverkoop start twee dagen later, op vrijdag 21 oktober, eveneens om 10 uur.

Tickets zijn te koop via de website van Live Nation.

Meer
Lees meer...