Niall Horans nieuwe album ‘The Show’ vanaf nu te beluisteren

Het heeft een tijdje geduurd, maar zanger Niall Horan is er eindelijk met een nieuw album. De voorbije maanden kwam de Ierse zanger al met enkele singles, maar vandaag volgde ook eindelijk het volledige resultaat. ‘The Show’ telt tien nummers en is een combinatie tussen meezingers en gevoeligere ballads.

Na drie jaar is zanger Niall Horan (29) eindelijk terug met nieuwe muziek. Na zijn singles Heaven en Meltdown die eerder dit jaar uitkwamen, dropt de Ier nu ook zijn volledige album. Dat album werd de voorbije weken al gigantisch gepromoot op onder andere TikTok.

Niall Horan

Zanger Niall Horan werd, natuurlijk, vooral bekend door zijn tijd met boyband One Direction. Samen met Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik bracht hij, na een deelname aan X Factor, verschillende albums uit en tourde hij meerdere keren de wereld rond. In 2016 ging de band uit elkaar nadat Malik al in 2015 afscheid nam van de band.

Daarna begon Horan een solocarrière. Die begon met zijn debuutalbum ‘Flicker’. Daarmee ging hij ook op tour. Op 13 maart 2020, ongeveer de dag dat de coronacrisis uitbrak in ons land, kwam hij met zijn tweede album. ‘Heartbreak Weather’ bevatte kleine hits als Nice To Meet Ya en No Judgement. Normaal gezien zou de Ier later ook met dat album, én met special guest Lewis Capaldi, op tour gaan. Maar die tour is er nooit gekomen.

The Show

Om zijn nieuw album ‘The Show’ te vieren, kondigde de Ierse zanger enkele weken geleden wel al een nieuwe tour aan. Die zal ook halt houden in Antwerpen op 7 maart 2024. En hoewel dat concert eerst in de Lotto Arena zou plaatsvinden, is het door grote interesse ondertussen al verplaatst naar het Sportpaleis.

Maar het echte album liet dus tot nu op zich wachten. Songs als Heaven en Meltdown zijn ondertussen al vaste waardes op de radio, maar daarnaast kent ‘The Show’ nog acht nieuwe songs. Daarbij zijn Science en The Show zonder twijfel de meest breekbare en is Must Be Love met de “la la la”-stukjes de grootste meezinger.

Beluister het volledige album hier:

Meer
Lees meer...