Zayn komt volgende week met nieuw nummer ‘What I Am’

Zayn Malik zal volgende week vrijdag een nieuw nummer op de wereld loslaten. De nieuwe single, die de naam What I Am kreeg, wordt de eerste track van het komende album van Zayn. Het wordt zijn vierde album als soloartiest, sinds hij in 2015 de boyband One Direction verliet.

Geweldig nieuws voor fans van Zayn, want volgende week komt hij met een gloednieuw nummer. Het gaat om het eerste nieuwe solonummer van Zayn sinds Love Like This dat verscheen op 21 juli 2023. In januari verscheen wel nog het nummer Tu Hai Kahan van de Pakistaanse band AUR met Zayn als featuring artist.

What I Am

Eerder deze week loste Zayn een eerste teaser voor zijn nieuwe album. Daarin kwamen we te weten dat het een persoonlijk album wordt waar hij helemaal in z’n eentje aan werkte. Op die manier wil hij de luisteraars laten weten wie hij écht is. “Ik denk dat de intentie achter dit album is om luisteraars meer inzicht te geven in wie ik ben als persoon. Mijn ambities, mijn angsten. Ik wil dat ze daar een connectie mee voelen”, klonk het.

Het eerste resultaat daarvan zullen we dus volgende week al te horen krijgen. Dan verschijnt de eerste single van het album. Het gaat om het nummer dat ook al kort te horen was in de teaser voor het album. Nu heeft Zayn ook een langere teaser voor het nummer gelost. In totaal krijgen we nu al 20 seconden van het nummer te horen. De volledige versie verschijnt op vrijdag 15 maart.

Bekijk hier de teaser voor het nummer What I Am:

Meer
Lees meer...