Left Right
scrollTop top

Zoek jij nog een naam voor je baby? Deze site kan je zeker helpen


Zoek jij nog een naam voor je baby? Deze site kan je zeker helpen

Je bent in blijde verwachting en kan niet wachten om je kleine spruit voor het eerst te zien. Maar uhm, hoe ga je je baby noemen? Want een naam vinden die past bij je baby die je nog nooit hebt gezien, is toch niet eenvoudig? Dankzij 20 vragen op deze website kan een algoritme de ideale naam vinden voor je baby. Je moet het echt eens uitproberen, ’t is gewoon creepy! 

Ofwel heb je al van jongs af een ideale naam voor je baby, ofwel heb je 2 weken voor de bevalling nog steeds geen flauw idee. Geen paniek hoor want de website www.NamesILike.com helpt je graag verder.

Dankzij een algoritme, gebaseerd op jouw voorkeuren, weet deze site welke namen jij mooi vindt. Je moet eerst kiezen tussen het geslacht en na 20 vragen, raadt de website jou enkele namen aan.

Twintig vragen

Bij elke vraag krijg je vier namen. Het is dan de bedoeling om je buikgevoel te volgen en één naam te selecteren uit de vier. Let op, het kan goed zijn dat alle vier namen jou niet aanstaan. Maar toch moet je er eentje uitkiezen.

Na 20 namen te hebben geselecteerd, wordt jouw keuze geanalyseerd. Op de website verschijnt nadien “reading your mind” en nadien lijkt het alsof ze dat echt hebben gedaan.

De resultaten zijn echt heel creepy, want enkele namen van de dertig suggesties zijn toevallig namen die wij prachtig vinden.

Statistieken

Op de website kan je veel meer dan gewoon een geschikte babynaam vinden. Je vindt daar ook statistieken van namen: welke namen waren of zijn populair en welke namen worden het meest of minst gebruikt. De statistieken beginnen vanaf 1998.

Je krijgt deze statistieken te zien als je je lijstje krijgt met suggesties. Daarnaast kan je ook nog zelf een naam opzoeken om te zien hoe populair die naam is en of die naam vroeger ook zo vaak werd gebruikt.

Zo verloopt de test:

1. Geslacht kiezen:

Names I like

2. Eén naam van de vier selecteren:

Names I like

3. En dan krijg je 30 suggesties:

Names I like

Onze lievelingsnamen stonden in de lijst! <3


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489