10 cadeautjes die je huismussende beste vriend(in) keihard gaat appreciëren

10 cadeautjes die je huismussende beste vriend(in) keihard gaat appreciëren

Jouw beste vrienden zijn niet te verleiden met een kroegentocht en hangen liever in de zetel. Prima, maar wat geef je die huismussen in vredesnaam cadeau voor kerst of nieuwjaar? Wij zochten tien cadeautjes voor jou uit die jouw vrienden keihard gaan appreciëren.

1. Rudolf-Pantoffels

Koude winteravonden zijn geen kwelling voor je introverte vrienden: zij vinden ’t gewéééldig om gewoon lekker warm binnen te zitten. Je voeten moeten het natuurlijk wel warm hebben, anders gaat het snel mis. Geef ze dus deze set pantoffels mee en bestel hetzelfde paar voor jezelf. Wedden dat je mee mag komen Netflixen?

2. Een zeemeermindekentje

De kans dat je introverte bestie regelmatig Disney-marathons houdt, is behoorlijk groot. Om die te optimaliseren, kan je ’t maar beter volledig omhelzen: wordt de zeemeermin/man die je werkelijk bent. Met een zeemeermindekentje natuurlijk. ’t Is warm én je hebt een reden om in je zetel te blijven liggen. Ideaal.

Overigens, de schelpen-bh bestaat ook écht. Om die nu voor je vrienden te kopen is misschien wat overdreven.

3. Katmatje

Als je huis je tempel is, dan moet die ook van top tot teen in orde zijn. Logisch dus dat je niet eender wat op je veelbetreden vloer legt. Wat dacht je van deze katmat om de voeten van je beste vrienden te omarmen zodra die thuiskomen. En ’t is een kat, wie wordt daar nu niet vrolijk van?

4. Noise-canceling headphones

Geluid dat je zelf niet maakt is de vijand van de thuisblijver. Soms kan je ’t echter niet vermijden en dan zijn noise-canceling headphones een geschenk recht uit de hemel. Door ze aan je huismus annex bestie te geven, word je dus de personificatie van God himself. Koop ook een splitter en je mag meedoen met de Netflix-marathon. En met deze draadloze editie moet je nooit meer in de zetel worstelen met jezelf.

Voor de 50 beste Netflix-reeksen: kijk hier.

5. Geurkaarsen

Is er iets dat Kerstmis schreeuwt als een geurcombinatie van kaneel, rode bessen en gluhwein? Wie liever binnenblijft dan buitenkomt, kan dat kerstmarktgevoel toch nog in huis halen met een deftige geurkaars. Sommige gaan tot 120 uur mee, helemaal z’n prijs waard dus. Deze Crushed Velvet van McCalls bijvoorbeeld, is een dikke win.

6. Theemannetje

Als jij een homebody best friend hebt, dan hebben jullie sowieso al veel pakken thee versleten. De echte connoisseurs drinken hun thee in de bladvariant, niet in zakjes. Om het prutsen met thee-eieren een beetje leuker te maken, kan je ook dit theeventje proberen, die lekker chillt in je theetas.

7. Dienblad

Als jij in je zetel zou wonen, dan wil je daar liefst ook niet te vaak uitkomen. De oplossing om alles van je afstandsbediening tot je fles wijn en macaroni met kaassaus binnen handbereik te houden: een dienblad natuurlijk. Ochtendloungen met koffie en koekskes bij de hand: check. Chocomelk met extra doos marshmellows: check. En deze met een kussentje op de onderkant is extra chill omdat hij letterlijk overal blijft staan.

8. Etagere

Er zijn natuurlijk dagen dat een simpel dienblad gewoon niet volstaat. Voor de avonden waarbij eten centraal staat, maar je je omgeving wil afstemmen op pakweg The Crown is er de etagere. Laat je niet misleiden door het fruit op dit houten model, daar passen ook chips, cupcakes en veertien soorten chocolade op.

9. Vernevelaar

Niks mis met graag thuis zijn, maar in de winter wil dat zeggen dat je veel droge lucht binnenkrijgt. Niet goed voor je longen en wie dus een huismus als boezemvriend heeft, kan die evengoed een vernevelaar cadeau doen. De elektrische vernevelaars zien er tegenwoordig geweldig uit, verbruiken niet veel én ze vormen geen brandgevaar. Geef er een etherische olie bij om een beetje persoonlijkheid aan je huis te geven en klaar.

10. Wijnaccesoires

Heb jij vrienden die écht liever thuisblijven, dan krijg je ze ook met geen stokken op café. En misschien hebben ze wel gelijk: ’t is een stuk goedkoper. Maar een beetje omkadering doet ook wel wat, waarom niet gaan voor een volledige wijnproeverskit voor je thuisdrinkende vrienden? Misschien word je wel uitgenodigd. Vergeet ook geen fles mee te brengen, dat werkt beter.

Gesponsorde artikelen