11 handige hebbedingetjes voor wie vaak ‘on the go’ eet

Heb je ’s ochtends niet veel tijd om te ontbijten of is de kantine op school wat te duur naar je zin? Dan komen deze 11 hebbedingetjes voor jou zeker van pas.

1. Een grote brooddoos is natuurlijk een echte must

BergHOFF

Met deze dubbele lunchbox kan je genoeg eten meenemen voor een heel leger. Bovendien kan hij ook in de microgolfoven. Superhandig!

2. … of ga wat koeler met deze thermosbrooddoos

BergHOFF

Of ja, brooddoos is misschien niet het juiste woord, maar je kan er wel je lunch in kwijt. Ideaal om warm eten warm te houden of koud eten net lekker fris.

3. Toch niet zo’n grote honger?

BergHOFF

Dan neem je toch ook geen gigantische lunchbox mee? Dit kleine exemplaar neemt minder plaats in in je tas, maar houdt je eten toch perfect op temperatuur!

4. Start je dag goed met een gezond ontbijt …

BergHOFF

Je yoghurt gaat in het onderste compartimentje terwijl je granola of fruit in het doorzichtige deel kan. Zo kan jij zonder zorgen van je ontbijt genieten én blijft alles lekker knapperig.

5. … en vergeet zeker je water niet

BergHOFF

Iedereen zou ten allen tijde een fles water bij moeten hebben. Hetzij om de dorst te lessen, hetzij om een brand te blussen. Water is gewoon echt essential. Deze waterfles heeft een supertoffe dop en is makkelijk mee te nemen dankzij het elastiekje.

6. Voor zij die graag ijskoud water drinken is er dit

BergHOFF

Deze fles is tegelijkertijd ook een thermos. Mensen die dus graag ijskoud water drinken, hebben hier hun perfecte fles gevonden. En het ziet er nog eens megacool uit ook!

7. Een espresso drinken was nog nooit zo cute

BergHOFF

Je espresso, dé manier om ’s ochtends wakker te worden. En je neemt er best toch ook eentje mee voor op de bus, hé. Is je koffie toch iets te koud geworden? Dan kan deze travel mug gewoon in de microgolfoven.

8. … of heb je toch liever wat meer koffie?

BergHOFF

Als je liefst iets langer van je koffie geniet, kan je deze coole travel mug gebruiken. Perfect voor een normale tas koffie en ook handig om je handen in de winter warm te houden.

9. Perfect voor van die lange autoritten …

BergHOFF

Ga je binnenkort op reis met de auto en heb je geen zin om al je geld in verschillende tankstations op te doen? Vul deze gigantische thermos dan met koffie, soep of wat dan ook en je kan er weer tegen voor een paar uur.

10. … of voor zij die gewoon altijd honger hebben

BergHOFF

Ben jij ook zo iemand die constant honger heeft? Steek deze set dan in je zak zodat je hem altijd bij je hebt. Dan kan je op elk moment eten en hoef je niet steeds bestek te zoeken.

11. En om af te sluiten: iets persoonlijker

BergHOFF

Deze porseleinen travel mug ziet er superleuk uit en is de ideale manier om jouw ochtend goed te starten met wat koffie of thee. Bovendien is de siliconen cover ook volledig te personaliseren. Tof als cadeau of gewoon voor jezelf.

Zo, met deze 11 handige hebbedingetjes kan jij de hele wereld aan. Nu kijk je nog meer uit naar die heerlijke lunch!

Meer
Lees meer...