120 euro voor een uurtje met een pop: eerste bordeel met levensechte sekspoppen opent zijn deuren

120 euro voor een uurtje met een pop: eerste bordeel met levensechte sekspoppen opent zijn deuren

In Barcelona is een uniek bordeel geopend. Neen, geen met een klantenkaart of uitscheurbare kortingsbonnen, of waar je na de daad nog even mag knuffelen. Het bordeel zal enkel en alleen bestaan uit sekspoppen. Levensechte sekspoppen uiteraard. 

Om en bij de 120 euro zal je moeten neertellen voor een romantisch uurtje met een van de poppen van Lumidolls. Voor 150 euro krijg je 90 minuten, voor 175 twee uur. Indien je dat wil, kan je er zelfs eentje inhuren voor een hele avond. En er is voor ieder wat wils, want er zijn vier verschillende poppen.

Katy:

een 1m 70 grote ‘Europese’, met blond haar, grote borsten, getuite lippen en een “indringende blik”.
Lumidolls

Leiza:

een 1m68 grote “ebony goddess” met een “gebeeldhouwd” lichaam.

Lumidolls

Lily:

een 1m60 kleine Aziatische dame, met volle natuurlijke borsten, wat haar waarschijnlijk de “meest lief uitziende pop” maakt, zo zegt de website zelf.

Lumidolls

Aki:

Een 1m65 grote Japanse, die met haar blauw haar en een boezem om ‘u’ tegen te zeggen een levensecht anime-personage is.

Lumidolls

Levensechte sekspoppen, die al gauw 5.800 euro kosten, groeien in populariteit in het Westen na grote successen in Azië, waar dergelijke bordelen wel al bestaan. De poppen zouden hyperrealistisch zijn, van de bewegingen van hun ‘gewrichten’ tot het gevoel van hun huid.

Wanneer de klanten aankomen in het bordeel worden ze naar een private kamer gebracht, verlicht door romantisch kaarslicht, waar hun pop op hun zal zitten wachten.

Uiteraard worden er zware hygiënische normen gehanteerd en worden de dames op voorhand gewassen en gedesinfecteerd. Romantisch!

Wij gaan ons alvast nog wat verder verdiepen in deze interessante materie!

Gesponsorde artikelen