15 verfrissende en Instagramwaardige limonades die bijna te mooi zijn om op te drinken

15 verfrissende en Instagramwaardige limonades die bijna te mooi zijn om op te drinken

Zomer, zomer, zomer! EINDELIJK! En wees nu eerlijk: wat is er zaliger dan aan het zwembad of op je terras zitten met een overheerlijk glas limonade? Ermee stoefen op Instagram, natuurlijk ;-)! Deze 15 receptjes zijn daar perfect voor: 

1. Klassieke citroenlimonade

Zin in een goeie oude klassieker? Deze citroenlimonade zal je niet teleurstellen. Het recept vind je hier.

2. Roze prinsessenpunch

Echte prinsessen verdienen echte prinsessendrankjes, zoals deze schattige roze punch. Hier vind je de werkwijze.

3. Lavendellimonade

Echte durvers kiezen voor dit opvallende paarse drankje. Nope, dit drankje heeft geen filter nodig. Check hier hoe je het maakt.

4. Kiwilimonade

Gezond en lekker gaan niet samen? Onzin! Probeer deze fancy exotische kiwilimonade maar eens. Klik hier voor het recept.

5. Frambozenlimonade

Mooier dan deze kleurrijke limonade vind je ze niet gauw. Leg je handdoek aan de rand van het zwembad en oefen je selfiepose alvast. Instructies naast de post.

6. Muntsiroop

Tip: maak ineens een dubbele portie van deze siroop en leng ‘m daarna aan met water of iets sterkers ;-). Ideaal voor op zwoele poolparty’s! Dit is het recept.

7. Gemberlimonade

Heb je nog restjes gember liggen van je laatste wok? Maak er deze pastelkleurige limonade mee. De likes zullen er niet om liegen ;-)!

8. Hibiscuslimonade

Maak deze bloedrode limonade voor je lief en post meteen een foto van zijn/haar gelukzalige gezicht! Het recept vind je naast de post.

9. Komkommerlimonade

Jep, ook met groenten kan je heerlijk verfrissende drankjes maken. Probeer zeker deze komkommervariant eens; je wordt sowieso van je sokken geblazen. Klik hier voor de werkwijze en ga meteen aan de slag!

10. Ananaslimonade

Voor fans van iets exotischere dorstlessers is er deze hemelse ananaslimonade. Je zal je meteen op een tropisch strand wanen, en dat zullen je volgers ook doen ;-). Begin er maar snel aan!

11. Aardbeilimonade

Gooi aardbeien die er niet helemaal tiptop uitzien niet meteen weg, maar maak er deze blikvanger mee. Schol!

12. Appel-citruslimonade

Deze appel-citruslimonade zal je gegarandeerd verrassen. ZO lekker! Waar wacht je nog op? Rep je naar de keuken!

13. Rozemarijnlimonade

Ja hoor, kruiden kunnen perfect in een limonade. Meer nog: als je de juiste combo’s gebruikt, wordt je drankje nóg hemelser! Geloof je ons niet? Probeer het gauw zelf.

14. Veenbes-framboos-chialimonade

Als je helemaal on trend wil zijn, maak dan snel deze überhippe chialimonade. Niet enkel jij, maar ook je Instagrambuddies zullen ervan smullen. Zo maak je ‘t!

15. Appellimonade

Deze limonade is superverfrissend en past perfect bij al je barbecuegerechtjes. Maak ineens een paar liter en nodig al je vrienden uit! Het recept staat naast de post.

Santé!

Gesponsorde artikelen