‘5 irritaties die altijd opduiken tijdens het videobellen’

De kappers mogen dan wel terug open, toch blijft nog een groot deel van ons leven jammer genoeg nog even virtueel doorgaan. Online apero’s op vrijdag, een virtuele familiequiz of een teamcall – het is ondertussen dagelijkse kost. Toch zorgt dit virtuele gebeuren ook vaak voor de nodige irritaties. Met de OnePlus Nord N10 5G ben je alvast zeker dat ze jou niet meer overkomen!

  1. ‘Ik zie je niet zo goed, jouw beeld is écht niet scherp.’

We’ve all been there… Ugh, een geblokkeerd scherm waarop we amper kunnen raden wie er aan de andere kant van jouw gsm zit. Met een 64 megapixel-camera én ultragroothoeklens is dat probleem alvast van de baan. En da’s nog niet alles: dankzij de 16 megapixel-selfiecamera zijn onze selfies helemaal on point. 

  1. ‘Je blijft precies haperen…hallo, ha-llo..?’

Enter: 5G! Geen slecht bereik meer met dit next generation-netwerk. Je bent hélemaal future-proof en je surft er sneller mee dan ooit tevoren. 

  1. ‘Wacht, mijn batterij is plat!’

De Warp Charge-technologie van OnePlus to the rescue! De grote batterij omvat één van de snelste oplaadtechnologieën van dit moment. Met slechts een half uurtje laden heb je er weer 65 procent batterij bij en ben je ‘ready to go’! 

  1. ‘Op welke knop moest ik hier nu weer drukken…?’

Konden we onze gsm maar volledig aanpassen aan onze eigen wensen en helemaal personaliseren naar onze zin. Of wacht…? Met de OxygenOS software van OnePlus krijg je de mogelijkheid om een volledige set personalisatiemogelijkheden aan te passen. Gaande van het instellen van een dark mode tot de vormgeving van je icoontjes of vingerafdrukanimatie. De bijna 300 software-optimalisaties geven je een heleboel mogelijkheden.

  1. ‘Ik zie het niet zo goed, mijn scherm is wat gebarsten.’

Dat zegt natuurlijk genoeg. Dringend tijd om te investeren in een nieuwe gsm. Dit OnePlus-model beschikt over een 90Hz-scherm, dat betekent dat je scherm zich 90 keer per seconde ‘refresht’. Een pak meer dan de meeste gsm’s die dat maar 60 keer doen. Zo ziet je scherm er super smooth uit. Je vindt hem nu aan €299 op OnePlus.com en bij Fnac, Vanden Borre en Coolblue. 

Ben je écht op zoek naar het best geprijsde model van dezelfde kwaliteit? Kijk dan ook zeker naar de OnePlus Nord N100. Deze heeft momenteel een nóg scherpere prijs: voor slechts €149 is hij al van jou! Met zijn groot scherm, sterke batterij én ruim opslaggeheugen wordt hij binnenkort vast en zeker jouw favoriete knuffelcontact. 

CEO van OnePlus, Pete Lau, vat het voor jou dan ook perfect samen: 

‘Als OnePlus is het onze missie om betere technologie te delen met de wereld. Dat betekent dat we ernaar streven geavanceerde technologie toegankelijk te maken voor een breder publiek. Met deze Nord-serie profiteren nog meer gebruikers van een soepele ervaring zonder in te leveren op kwaliteit.’

Ziezo, op deze manier zijn al onze call-irritaties de kop ingedrukt. Zullen we dan nu die camera eens uittesten en een originele sneeuwfoto gaan maken? 

Meer
Lees meer...