5 redenen om te kiezen voor smart home raamdecoratie

Geschreven met input van Smartblinds

Slimme raamdecoratie ook wel smart home raamdecoratie genoemd is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Slimme raamdecoratie is een ultieme toevoeging aan je smart home collectie en dat heeft meerdere redenen. In dit artikel wordt eenvoudig uitgelegd waarom smart home raamdecoratie hét slimme apparaat is wat onmisbaar gaat worden in jouw slimme woonomgeving.

  • Meer gemak

Smart home raamdecoratie zorgt uiteraard voor meer gemak. Je kan nu tijdens het koken eenvoudig je raamdecoratie laten zakken of omhoog doen met je stem. In de ochtend kan jij wakker worden van het zonnetje in je gezicht met dank aan het automatische tijdschema wat jij ingesteld hebt.

  • Bedienbaar met je stem

Slimme raamdecoratie is ook eenvoudig te koppelen aan al je slimme apparaten thuis. Ook aan je slimme speaker. Als je de raamdecoratie aan je slimme speaker koppelt dan kan je de raamdecoratie eenvoudig bedienen met je stem. Je kan dus nu tijdens het koken als je je handen vol hebt de elektrische rolgordijnen laten zakken of juist omhoog laten bewegen

  • Overal bedienbaar

Je kunt met smart home raamdecoratie overal met een werkende internetverbinding je raamdecoratie bedienen. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld op vakantie bent en je wilt doen lijken dat er iemand thuis is. Dit kan via het tijdschema maar ook handmatig. Je kan ook op je werk de raamdecoratie laten zakken in huis voor meer privacy

  • Energiezuinig

Wil je graag een extra zakcentje overhouden? Kies dan voor slimme raamdecoratie. Ze zorgen er namelijk voor dat het in de zomer lekker koel blijft. In de winter blijft de warmte ook lekker hangen. Zo kan de thermostaat een standje lager en de airco hoeft ook niet hard te blazen. Zo hou jij geld over voor andere leuke dingen!

  • Te koppelen aan alle slimme apparaten

Slimme raamdecoratie is eenvoudig te koppelen aan andere slimme apparaten. Zoals eerder besproken de slimme speakers. Zo kan jij gemakkelijk alle apparaten bedienen met je stem. Je zult zien dat hoe meer slimme apparaten je hebt hoe gemakkelijker je leven in en om huis gaat worden. En zeg nou eerlijk. Wie wil dat nou niet? Nu kan jij gemakkelijk de lampen en de raamdecoratie tegelijk bedienen.

Wil je meer weten over alle gemakken van smart home raamdecoratie? Lees dan onze andere artikelen en kom nog meer te weten over de mogelijkheden van slimme raamdecoratie!

Meer
Lees meer...