8 Hollywoodsterren die het ook als zanger(es) kunnen maken

Als het over celebrities gaat, dan willen we het liefst slechts één etiket op hun hoofd kleven. De ene is een acteur, de andere is een zanger. Allebei, dat kan niet. En toch zijn er een paar acteurs van wie je moet weten dat ze kunnen zingen. Omdat ze er ook écht goed in zijn.

1. Joseph Gordon-Levitt

Joseph is naast acteur niet alleen regisseur, maar ook een steengoede zanger. Op YouTube vind je heel wat voorbeelden, waaruit ook blijkt dat hij met een gitaar goed overweg kan. Voor een speciale aflevering van The Muppets zong Joseph zelfs Baby It’s Cold Outside met Lady Gaga.

2. Scarlett Johansson

Ook Scarlett Johansson is een goede zangeres, met haar diepe, zwoele stem. Ze bracht zelfs al twee albums uit: Anywhere I Lay My Head (met covers van Tom Waits) en Break Up (in samenwerking met singer songwriter Pete Yorn). Deze Relator was hun eerste single.

3. Vin Diesel

Van spierbundel Vin Diesel hadden we het zeker niet verwacht, maar met zijn lage stem kan hij ook ontroeren. Dat kan je horen in zijn versie van Stay van Rihanna, een nummer dat hij speciaal voor zijn vrouw zong op valentijn. De hoge stukken moet je er helaas wel bijnemen, waarvoor onze excuses.

4. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow bewees dat ze veel geleerd heeft van manlief Chris Martin op de Country Music Awards in 2010. Daar zong ze overtuigend het titelnummer van Country Strong, een film over een emotioneel instabiele countryzangeres, gespeeld door Gwyneth. In hetzelfde jaar had Gwyneth ook een gastrol in Glee, waarin ze haar zangkunsten nog eens bewees.

5. Johnny Depp

De echte fans van Johnny Depp zullen het wel al weten, maar voor alle anderen: de man kan zingen. Voor hij acteur werd, zat Johnny zelfs in een rockband. Als hij voor een publiek optreedt, speelt hij helaas enkel op zijn gitaar. Zoals hier met Marilyn Manson.

6. Anne Hathaway

Als je Les Misérables gezien hebt, dan weet je dat ook Anne Hathaway een erg goede stem heeft. Maar ook in Ella Enchanted (2004) liet de jonge Anne haar zangkunsten al zien met deze versie van Somebody to Love.

7. Ewan McGregor

Ook de zangtalenten van Ewan McGregor leerden we kennen in een film: Moulin Rouge. Maar ook aan U2 durft de acteur zich wel eens te wagen, zichzelf begeleidend op een gitaar.

8. Zooey Deschanel

Elke fan van Zooey Deschanel weet dat ze een goede (en erg lage) stem heeft, want ze zong al in veel rollen en doet dat zelfs bijna wekelijks in de serie New Girl. Op YouTube vind je ook een pak filmpjes waarin ze zingt met de nummer één uit ons lijstje: Joseph Gordon-Levitt.

Meer
Lees meer...