9 kledingstukken die alle mannen moeten verbranden

Mannen: het is tijd om jullie kleerkast een update te geven. Niet alleen door nieuwe outfits te kopen, maar ook – en vooral – door de vreselijke items eruit te halen. Niet zeker welke kledingstukken je moet verbranden? Wij helpen je graag.

1. Legerbroeken

De vele broekzakken zijn niet alleen overbodig, ze zijn ook bijzonder onflatteus. En ook de wijde pijpen van deze broeken – zowel in short als in lange versie – zijn vreselijk: zelfs David Beckham komt er niet mee weg. En dat wil veel zeggen.
Quickmeme

2. Riemen met een oversized sluiting

Nog zo’n mannelijke modemisser: een riem met een gigantische, blinkende sluiting. Again: als zelfs Cristiano Ronaldo er niet mee wegkomt, dan kan jij het zeker niet.

3. Papa’s jeans

Papa zijn is echt geen excuus om een wijde, vormeloze jeans te dragen. Hoe graag je dat ook wil én zelfs als je Barack Obama heet.

4. Petten met gaas

Nog een no-go voor mannen: de trucker hat. Die petten, met achteraan een plastieken gaas, waren hip in de jaren 90, maar zijn dat al lang niet meer. Sorry, Orlando. 

5. Deukhoed

De kans is klein – zéér klein – dat jij echt goed staat met een deukhoed. Ben je er toch van overtuigd dat jij er wel mee wegkomt? Vraag dan aan verschillende mensen of je gelijk hebt.

6. Zonder mouwen

Een T-shirt zonder mouwen is nooit een goed idee. Niet op het strand, niet in de fitness, niet op straat. Zelfs niet als je spieren en/of tatoeages wil tonen, zoals Zayn Malik. Nooit, nergens en niemand* dus, oké?

(* Behalve als je Ryan Gosling bent.)

7. Beanies

giphy.com
Sorry Robert, maar ook je muts zien we liever verdwijnen. Als we dan toch een toegeving moeten doen: als het buiten erg koud is, mag je er een dragen. Maar alleen buiten. En alleen als het koud is. Beloofd?
giphy.com

8. Een weerspiegelende zonnebril

giphy.com
Zeker geen grote exemplaren met blinkende, metaalkleurige glazen. Jij ziet eruit als een robot, en wij worden nerveus als we tijdens een gesprek de hele tijd onszelf zien. Dumpen die handel.

9. Schoenen met een vierkante tip

reddit
Deze foto zegt genoeg, toch?
Meer
Lees meer...