9 originele manieren om met je collega’s de bloemetjes buiten te zetten

Een goeie sfeer op het werk is van cruciaal belang. En hoe kan je daar beter voor zorgen dan met je collega’s een zotte activiteit te doen buiten de uren? Je leert elkaar op een andere manier kennen en je beleeft een avond of dag waarover nog veel gepraat zal worden tijdens de werklunches ;-). Dit zijn 9 originele manieren om met je collega’s de bloemetjes buiten te zetten: 

1. Ga samen feesten…

giphy
En ontdek welke collega de ster is op de dansvloer. Al zijn er ongetwijfeld ook collega’s wiens moves je liever niet wil zien ;-).

2. … tot in de vroege uurtjes

Al is het misschien niet ideaal om de volgende dag met een kater te gaan werken …

3. Doe iets avontuurlijks en ga paintballen …

Je verschijnt de volgende dag dan wel ongetwijfeld met blauwe plekken op het werk. Bye bye kleedjes en korte broeken.

4. … raften …

Probeer droog te blijven. Het zou zonde zijn om tijdens een teambuilding een verkoudheid op te lopen.

5. … of skydiven

Deze activiteit is enkel voor de stoere collega’s ;-).

6. Bezoek een escape room

Samen puzzels en raadsels oplossen, het is de perfecte manier om met je collega’s een echt team te vormen. Al moet je daar wel hard voor nadenken natuurlijk. En doe je dat al niet te veel op een doordeweekse werkdag?

7. Trek er een weekend op uit

Naar de Ardennen of zee bijvoorbeeld. Het kan natuurlijk dat je dan té veel tijd met je collega’s moet doorbrengen en dat er zich ergernissen beginnen op te stapelen.

8. Nodig je collega’s uit voor een etentje

Een beetje à la ‘Komen Eten’, met punten voor sfeer en gezelligheid. Tenzij je niet wil dat je collega’s in je kasten en laden snuisteren natuurlijk.

9. Of nog beter: bezoek ThxVille, de grootste afterworkparty in België

ThxVille is de grootste afterworkparty in België. Op 14 september kan je in recreatiedomein De Schorre in Boom samen met je collega’s, je partner of vrienden een swingend feest meemaken. Artiesten zoals Milow, Les Truttes en verschillende activiteiten uit de retro jaren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Top of the bill is een spectaculaire watershow. Twintig reuzefonteinen, lasers en een uniek licht- en klankspel zorgen voor een ideale afsluiter.

Wil je samen met je collega’s genieten van de retro sfeer en de spetterende optredens op ThxVille? Bestel dan hier snel je tickets.

Meer
Lees meer...