‘De Mol’: Deze kandidaat kreeg het rode scherm te zien op het strand

Nu we weten wie de mol was, restte er ons nog één vraag: Wie kreeg er een rood scherm te zien bij de eliminatie op het strand? Eigenlijk mag het niet verbazen wie de sluwe vos van dienst was, maar toch dacht bijna niemand dat deze kandidaat eigenlijk naar huis had moeten gaan.

Dit jaar moesten we in De Mol niet alleen zoeken wie de mol was, maar ook wie er in aflevering 5 op het strand een rood scherm te zien kreeg. En op die vraag kregen we eindelijk een antwoord.

Eliminatie op het strand

Het was misschien wel de spannendste eliminatie van het seizoen. Een eliminatie waarbij de eigenlijke afvaller ervoor kon zorgen dat iemand anders het spel moest verlaten. Alle kandidaten kregen subtiel hun scherm te zien bij Gilles. Daarna werden drie vuurpijlen afgeschoten, elke kandidaat had een pijl. Wie in het spel bleef, had een groene pijl. De pijl van de afvaller was rood.

Als de rode pijl afgeschoten werd, ging de echte afvaller naar huis en kwam er ook 2.000 euro in de pot. Maar de oorspronkelijke afvaller heeft iedereen op het verkeerde spoor kunnen zetten en heeft er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat iemand anders het spel moest verlaten.

Bart

De Mol eliminatie strand
VIER

Velen dachten dat het Jolien of Christian was die een rood scherm kreeg, maar het was uiteindelijk dus fanatieke speler Bart die eigenlijk naar huis had moeten gaan in aflevering 5. Maar doordat hij na zijn rode scherm een tweede kans kreeg, veranderde hij van hoofdverdachte en zorgde hij er zo door dat uiteindelijk Salim het spel moest verlaten.

Voor Bart pakte deze opdracht wel positief uit, want na het zien van zijn rode scherm veranderde hij van hoofdverdachte. Bart zat nog steeds vol op Christian als mol, maar veranderde door zijn rode scherm naar Alina. En dat bleek een goede beslissing te zijn want daardoor speelde Bart uiteindelijk de finale.

Bekijk hier de video van de eliminatie op het strand:

Meer
Lees meer...