Man blijft naakt op openbaar strand achter nadat zus oplosbare zwembroek cadeau geeft

Seth Roberts, de jongeman op de omslagfoto, was het onderwerp van een flauwe grap van zijn zus. De zus, genaamd Dara Roberts, deelde een video op TikTok van een heel speciale zwembroek die ze cadeau gaf aan haar broer, maar op het sociale mediaplatform schoot die grap veel mensen in het verkeerde keelgat.

Een vrouw uit Tennessee (VS) is op de vingers getikt, omdat ze haar broer een “oplosbare” zwembroek cadeau heeft gedaan en hem vervolgens heeft gefilmd, toen hij aan het stoeien was in het water op een openbaar strand. En dat allemaal terwijl die zwembroek plots begon te verdwijnen, of eerder op te lossen. Dat meldde The New York Post.

Bye bye zwembroek

Dara Roberts voerde de “wrede” grap vorige maand uit en plaatste de beelden op TikTok, waar ze maar liefst 28 miljoen keer werden bekeken. De clip begint met Dara’s broer, Seth, met de donkerblauwe zwembroek aan, waarvan ze hem vertelt dat ze die “nieuw bij een Goodwill” heeft gevonden.

Seth heeft geen idee dat de broek zal beginnen op te lossen zodra ze nat wordt, en hij is later te zien al spelend in het water op een druk strand, totaal niet op de hoogte van wat er binnenkort zal worden onthuld. Op beelden zien we hoe Seth meespeelt in een balspel in het water, waar hij tot halverwege zijn buik in staat, totdat hij zich plots begint te realiseren dat zijn zwembroek op enkele plaatsen begint weg te smelten.

“Mijn zwembroek is gescheurd … het is echt erg”, zegt Seth plots in paniek, terwijl hij zijn edele delen vasthoudt onder de golven. Zijn zus, Dara, blijft hem filmen en barst in lachen uit bij haar broers plotselinge wanhoop. “Stop met me te filmen. Ik meen het”, zegt haar broer. “Ik ben naakt!”

Verder weigerde hij om uit het water te komen totdat iemand van zijn familieleden een nieuwe korte broek voor hem zou halen, en houdt vol dat hij niet naakt in het openbaar gezien mag worden. De clip stopt daarna, dus het is onduidelijk of Seth noodgedwongen naakt uit het water kwam of dat iemand hem toch iets om aan te doen is gaan halen. “We hebben hem nog steeds niet de waarheid verteld. Seth, als je dit ziet. Het spijt me”, plaatste Dara in een onderschrift bij de clip.

Bakken kritiek

De TikTok-kijkers konden er echter niet zo hard om lachen en keerden zich tot de comments-sectie om de gemene grap van de zus af te keuren. “Grappig in een zwembad in de achtertuin, maar niet in een PUBLIEKE plek met je broer of zus”, schreef iemand. “Dit is meer gênant, dan grappig. Hij klonk echt overstuur”, ging een ander tekeer. Anderen beschreven de clip als “vernederend”, “traumatiserend”, “ziek” en zelfs “illegaal”.

Verschillende TikTok-gebruikers zeiden ook nog dat als de rollen waren omgedraaid, en het een vrouw was die in de maling werd genomen en zou worden gefilmd in een oplosbare bikinizwembroekje, dat daarvoor dan zelfs de politie kon worden opgebeld. Dara wimpelde de kritiek echter af en deelde vervolgens een tweede video waarin ze uithaalde naar haar haters. “@ de overgevoelige TikTok-gebruikers”, schreef ze over enkele beelden van zichzelf, die werden begeleid door het nummer I Hate U van SZA.

De verontwaardigde commentaren gingen echter door. “Je broer had een enorme boete kunnen krijgen en zelfs op een strafregister gezet kunnen worden daardoor. Maar hahaha … dat is allemaal zo grappig toch?”, schreef iemand onder de tweede clip.

Dara heeft verder niet meer gereageerd op de aanhoudende reacties. En ook haar broer Seth heeft geen commentaar gegeven over het incident.

Bekijk de beruchte TikTokvideo hieronder:

@dararobertss We still haven’t told him the truth. Seth, if you see this. I’m sorry. ??? #NBCAnnieLive #GiveWithAllYourHeart #lifegoeson #comedy #lol #humor #fyp #MyAncestryStory ♬ Life Goes On – Oliver Tree
Meer
Lees meer...