‘Blind Getrouwd’: Jorina en Jidse geven elkaar het jawoord

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd kregen we maandagavond het derde huwelijk van het seizoen te zien. Jorina en Jidse ontmoetten elkaar aan het altaar en gaven daar een heel enthousiast jawoord onder het toeziend oog van familie, vrienden en de camera’s.

De 32-jarige Jorina uit Lier was voor de start van het avontuur in Blind Getrouwd zeer zenuwachtig. Na de ontmoeting met haar toekomstige schoonvader de avond voor de trouw viel er al een grote last van haar schouders. Toen ze voor het eerst Jidse zag aan het altaar viel er nog meer stress weg. “Ik had echt zoiets van: OK, alright, je ziet er goed uit, check!”, blikte ze achteraf terug.

Ook Jidse zelf was heel tevreden met de eerste blik op zijn vrouw. “Er valt zo’n last van je schouders. Je kan eindelijk een gezicht plakken op naar wie je al zo lang aan het toeleven bent. En als dat dan nog eens keigoed meevalt, beter kan niet hé?! Ik vind Jorina echt een hele mooie vrouw”, klinkt hij enthousiast. Na het jawoord zijn zowel Jorina als Jidse dan ook zichtbaar opgelucht, waarna een enthousiaste zoen volgt.

Britt en Jonas als laatste koppel

Met Jidse & Jorina deze week en Larissa & Simen en Thomas & Karlien twee weken geleden hebben we nog maar één koppel te gaan in het negende seizoen van Blind Getrouwd. Volgende week, maandag 23 september, kan je kijken hoe de 26-jarige Britt uit Gent en de 29-jarige Jonas uit Izegem in het huwelijksbootje stappen.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...