‘Blind Getrouwd’: Britt en Jonas stappen als laatste in het huwelijksbootje

Met Britt (26) en Jonas (29) staat maandagavond het laatste koppel van het huidige seizoen van Blind Getrouwd aan het altaar. Daarbij hoort alvast veel enthousiasme, en daar horen gepersonaliseerde sneakers bij.

Na Jidse & Jorina deze week en Larissa & Simen en Thomas & Karlien in de eerste aflevering is het nu aan Britt & Jonas om elkaar het jawoord te geven. Beiden zijn op voorhand alvast heel enthousiast als de experten hen laten weten dat ze gaan trouwen, maar daarin schuilt volgens Sarah Hertens en Wim Slabbinck ook het gevaar.

Lucifertjes

“Britt en Jonas zijn twee actieve en dynamische mensen. Twee energieke personen maar ook wel twee chaoten. Het zijn twee lucifertjes. Als die heel snel ontvlammen, kan het ook wel snel opbranden, denken we. Het is dan ook hun uitdaging om nu en dan wat afstand te nemen en eens tot rust te komen. Er is zo veel enthousiasme bij allebei, dat ze weleens hun rugzak aan de start zouden kunnen vergeten”, blikken ze vooruit.

Dat enthousiasme is bij Britt heel goed te zien. Zij is nog voor het definitieve nieuws door het dolle heen. Als ze de verlossende boodschap krijgt van haar vriendin Kayla, kan ze dan ook niet wachten om het nieuws aan haar vader te vertellen. En dat zorgt ervoor dat Britt voor het eerst ook haar vader ziet wenen. Daarna is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte bruidsjurk.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...