Netflix lost officiële trailer voor ‘Sweet Bobby: My Catfish Nightmare’

Netflix komt volgende maand met een nieuwe documentaire over een catfish. In Sweet Bobby: My Catfish Nightmare zal Kirat haar verhaal doen. Zij had tien jaar lang een relatie met Bobby, maar de twee ontmoetten elkaar nooit in persoon. Daar was een goede reden voor, want Bobby was niet wie hij beweerde te zijn.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de docureeks Sweet Bobby: My Catfish Nightmare. Zoals de titel al doet vermoeden zullen we een verhaal van een catfish volgen.

Sweet Bobby: My Catfish Nightmare

In Sweet Bobby: My Catfish Nightmare doet Kirat Assi haar verhaal. Zij kreeg in 2009 een vriendschapsverzoek van ene Bobby Jandu. De twee ontwikkelden een vriendschap die later ook evolueerde in een relatie. Maar telkens wanneer ze probeerden af te spreken, kwam er iets tussen. De ene keer was hij ziek, de andere keer werd hij neergeschoten. Tien jaar lang bleven de twee praten, maar een ontmoeting kwam er dus nooit. De relatie werd steeds intenser, waardoor het ook een zware tol begon te eisen op het leven van Kirat.

Het verhaal is al eens verteld in de podcast Sweet Bobby, maar krijgt nu dus ook een docureeks op Netflix. De reeks is gemaakt door de producers van The Tinder Swindler en American Nightmare. En is geregisseerd door Lyttanya Shannon, die eerder al Subnormal: A British Scandal maakte.

De documentaire verschijnt op woensdag 16 oktober op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Sweet Bobby: My Catfish Story is vanaf woensdag 16 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...