‘Kotmadam Sarafian’ neemt afscheid van student

Wat al even leek te gebeuren, is deze week ook echt gebeurd. Kotmadam Sarafian heeft afscheid genomen van een van haar studenten. Het gaat om Bram, die al even niet zo goed in de groep leek te liggen en zelf de beslissing nam om te vertrekken. In de promo van volgende week lijkt er al een vervanger zich aan te melden.

Actrice Barbara Sarafian ging vorig schooljaar een enorme uitdaging aan. Ze nam zeven studenten in huis en opereerde een jaar lang als kotmadam voor Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan. Hoewel Barbara op voorhand enkele regels had opgesteld, wilde ze toch de studenten vooral vrij laten en hun zelf dingen laten ontdekken.

Na enkele maanden leek er toch een haar in de boter te zitten. Dan vooral bij Bram, die zich niet volledig thuis bleek te voelen. In de aflevering van deze week praatte hij erover met Barbara en besliste hij om te vertrekken.

Afscheid

Al sinds de eerste aflevering leek Bram zich niet meteen thuis te voelen. Na een vakantie in Thailand kwam hij pas een week later bij de groep en voelde hij zich meteen een beetje een buitenbeentje. Hoewel er met hem verschillende keren over werd gepraat, bleef hij zich toch afzijdig houden.

De andere studenten vroegen zich dan ook vaak af waar Bram was en lieten ook af en toe blijken dat ze hem “al weken niet hadden gezien”. Dat is iets wat kotmadam Sarafian absoluut niet wilde, waarna ze een gesprek met Bram had. Hoewel hij in eerste instantie nog eens ging proberen, heeft hij er na Nieuwjaar toch de brui aan gegeven. “Ik heb niet de band met hen die zij met elkaar hebben”, klonk het.

Vervanger?

Door het vertrek van Bram staat er nu een kot vrij. Over een vervanger is nog niets bekend, al was in het voorstukje van volgende week alvast te zien dat er een nieuwe kotgenoot voor de deur stond. Wie dat precies is en hoe die precies in de groep zal passen, zullen we in de komende afleveringen te zien krijgen.

Kotmadam Sarafian is elke dinsdag om 20.40 uur op VTM te zien.

Meer
Lees meer...