Deze week in ‘Blind Getrouwd’: Koppels ontmoeten elkaar en eerste gevoelens duiken op

In de komende aflevering van Blind Getrouwd ontmoeten de vier koppels elkaar voor het eerst. Terwijl Larissa & Simen en Thomas & Karlien terug naar België vertrekken, komen Jidse & Jorina en Jonas & Britt juist toe in Mexico. En bij die laatste zijn er ook gevoelens opgedoken.

Alle koppels hebben ondertussen elkaar het jawoord gegeven en de voorbije weken konden we al twee koppels zien op huwelijksreis in Mexico. Voor Karlien & Thomas en Simen & Larissa komt de terugreis eraan, waarna ze aan het echte leven moeten beginnen in België.

Misselijkheid

Maar voor het zover is, ontmoeten ze in Yucatan eerst nog Jorina & Jidse en Britt & Jonas. De koppels blijken samen terug én vooral ook vooruit naar wat nog komen gaat.

Daarna is het tijd aan de eerste dag in Mexico en voor Jidse en Jorina staat daarbij een visactiviteit op zee op de planning. Veel enthousiasme bij beiden, maar dat verandert snel als blijkt dat Jorina haar pillen tegen misselijkheid vergeten is. De gevolgen laten niet lang op zich wachten.

Gevoelens

Ook voor Jonas en Britt staat een eerste uitstap op de planning. Zij trekken – als de twee natuurliefhebbers die ze zijn – naar een cenote. Dat is een soort onderwatergrot die zeer typisch is voor de regio Yucatan. De activiteit zorgt voor een heel goede sfeer tussen de twee en meteen ook de eerste gevoelens van dit seizoen. “Ik kan wel zeggen dat er bij mij al beginnende gevoelens van verliefdheid zijn”, klinkt het.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...