Iconische game ‘RollerCoaster Tycoon’ nu beschikbaar op Netflix Games

Netflix heeft een nieuw spel gelanceerd op Netflix Games. Het gaat om RollerCoaster Tycoon Touch, wat uiteraard een nieuwe versie zal zijn van het iconische RollerCoaster Tycoon. In het spel moet je een pretpark bouwen en je bezoekers zo gelukkig mogelijk houden.

Velen onder jullie hebben waarschijnlijk jaren geleden nog RollerCoaster Tycoon gespeeld. In het spel moet je Bobbejaan Schoepen- of Gert Verhulst-gewijs je eigen pretpark uit de grond stampen. Je moet er daarbij voor zorgen dat er voldoende attracties zijn, maar ook eetstandjes en toiletten kunnen niet ontbreken. Het spel werd gelanceerd in de late jaren 90 en is nu in een moderne versie beschikbaar op Netflix Games.

RollerCoaster Tycoon Touch

Netflix heeft het spel RollerCoaster Tycoon Touch gelost. Voor heel wat mensen zal die naam een nostalgisch belletje doen rinkelen en inderdaad: het gaat om een nieuwe uitgave van het iconische spel waarin je je eigen pretpark moet bouwen en winstgevend moet zien te houden.

In de officiële trailer voor het spel krijgen we te zien dat het spel er eigenlijk nog steeds zeer gelijkaardig uitziet al het originele spel. Al kan je nu wel speciale, op Netflixreeksen geïnspireerde attracties bouwen.

Het spel is gratis voor wie een abonnement heeft op Netflix en de streamingdienst belooft ook dat er geen reclame of in-appaankopen verscholen zullen zitten in het spel.

Bekijk hier de officiële trailer:

Je kan de app RollerCoaster Tycoon Touch hier downloaden voor in de Apple Store voor iOS en in de Google Play Store voor Android.

Meer
Lees meer...