Eric Goens maakt volledige gastenlijst van tiende seizoen ‘Het Huis’ bekend

De volledige gastenlijst van het tiende seizoen van Het Huis is bekendgemaakt. Naast de zes namen die eerder al aangekondigd zijn, zullen ook Toby Alderweireld en Belle Pérez langskomen bij Eric Goens.

Het concept van Het Huis is eenvoudig: televisiemaker Eric Goens nodigt elke aflevering een bekende gast uit in zijn huis, waar die persoon 24 uur verblijft. Dit biedt de mogelijkheid om de gast op een andere, meer persoonlijke manier te leren kennen dan we gewend zijn. Al negen jaar is het programma vrijwel ongewijzigd te zien op VRT 1, met een korte uitzondering waarin het zich even afspeelde in Zuid-Afrika.

De voorbije weken kwamen we van Eric Goens en van de gasten zelf al heel wat namen te weten die te zien zullen zijn in het jubileumseizoen van Het Huis. Maar nu is die gastenlijst officieel gemaakt. Er zullen opnieuw acht boeiende en heel uiteenlopende gasten langskomen.

Alle gasten

Het tiende seizoen begint met iemand die ook te zien was in de allereerste aflevering. Toen kwam Bart Kaëll langs als verrassingsgast voor Luc Appermont, nu draait het volledig rond hem. “Het wordt een prachtige aflevering, een echte klassieker van Het Huis. Eentje waar een lach en een traan nooit veraf zijn”, vertelt Eric Goens.

Ruben Van Gucht was het voorbije jaar heel veel in het nieuws, maar in Het Huis praat hij voor het eerste zelf openlijk en eerlijk over zijn veelbesproken relationeel leven.

Zangeres en tv-figuur Laura Tesoro komt ook langs. Zij toont zich heel open over de successen én teleurstellingen uit haar leven en carrière. “Mijn muzikale carrière is een uit de hand gelopen hobby die me geld kost. Dit jaar moet het ontploffen, want zo kan het niet verder”, vertelt ze openhartig.

Met Toby Alderweireld komt er voor het eerst ook een actieve voetballer langs. Hij zorgt voor een zeer verrassende aflevering. Uit dezelfde wereld komt ook Wesley Sonck langs, voor een hilarische aflevering.

Programmamaker Arnout Hauben toont zich meer open dan ooit, terwijl ook Barbara Sarafian terugblikt op haar opmerkelijk leven. Tot slot is er ook nog Belle Perez. Zij is dit jaar 25 jaar actief als zangeres en viert dat met Eric Goens.

Het Huis is vanaf 29 oktober elke dinsdag om 20 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX.

Meer
Lees meer...